Karhu havaittu Joensuun Marjalassa

NordenBladet — Poliisi suosittelee, että alueen asukkaat pysyvät toistaiseksi sisällä ja odottavat lisätietoja havainnosta. Vältä liikkumista Marjalan alueella ja lähialueilla.Joensuussa Marjalan alueella on havaittu karhu. Hätäkeskuksen ilmoituksen mukaan karhu on havaittu Matalalahden ympäristössä niin sanotussa Marjalan saaressa, kuntoradan lähistöllä. Ilmoituksen mukaan karhu liikkuu pentujen kanssa. Poliisi suosittelee, että alueen asukkaat pysyvät toistaiseksi sisällä ja odottavat lisätietoja havainnosta. Vältä liikkumista Marjalan alueella ja lähialueilla. Älä lähesty tai häiritse karhua, jos havaitset sen. Ilmoita havainnoistasi hätäkeskukseen. Poliisin partiot ovat paikalla ja suurriistavirka-apu on hälytetty paikalle. Poliisi tiedottaa tilanteen etenemisestä.  

Poliisi suosittelee, että alueen asukkaat pysyvät toistaiseksi sisällä ja odottavat lisätietoja havainnosta. Vältä liikkumista Marjalan alueella ja lähialueilla.

Joensuussa Marjalan alueella on havaittu karhu. Hätäkeskuksen ilmoituksen mukaan karhu on havaittu Matalalahden ympäristössä niin sanotussa Marjalan saaressa, kuntoradan lähistöllä. Ilmoituksen mukaan karhu liikkuu pentujen kanssa. 

Poliisi suosittelee, että alueen asukkaat pysyvät toistaiseksi sisällä ja odottavat lisätietoja havainnosta. Vältä liikkumista Marjalan alueella ja lähialueilla. Älä lähesty tai häiritse karhua, jos havaitset sen. Ilmoita havainnoistasi hätäkeskukseen. 

Poliisin partiot ovat paikalla ja suurriistavirka-apu on hälytetty paikalle. Poliisi tiedottaa tilanteen etenemisestä. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory