Raskaan liikenteen ajoneuvoista varastetuilla maksukorteilla tankattu suuria määriä polttoainetta

NordenBladet — Päijät-Hämeen alueella on murtauduttu raskaan liikenteen ajoneuvoihin ja anastettu niistä yrityksen maksukortteja. Anastetuilla korteilla on tankattu huomattavia määriä polttoainetta ja näin aiheutettu yrittäjille suuria taloudellisia vahinkoja.Hämeen poliisille on ilmoitettu viimeisen viikon aikana muutamista ajoneuvoihin kohdistuneista murroista, joiden yhteydessä ajoneuvoista on anastettu polttoainemaksukortteja. Korteilla on tankattu usealla raskaan liikenteen tankkauspisteellä suuria määriä polttoainetta. Määrät ovat olleet niin suuria, että polttoainetta on tankattu mahdollisesti erillisiin säiliöihin.Hämeen poliisi pyytää mahdollisia havaintoja Neste Truck Lahti Saksala Vanhanradankadun asemalla 14.5.2022 kello 04.30-04.50 tehdyistä tankkauksista sekä Neste Truck Mäntsälä Välketien asemalla 14.5.2022 kello 5.30-6.00 ja kello 10.30-11 aikoihin tapahtuneista tankkauksista. Havainnot pyydetään ilmoittamaan [email protected] Poliisi muistuttaa autoilijoita maksukorttien ja tunnuslukujen huolellisesta säilyttämisestä. 

Päijät-Hämeen alueella on murtauduttu raskaan liikenteen ajoneuvoihin ja anastettu niistä yrityksen maksukortteja. Anastetuilla korteilla on tankattu huomattavia määriä polttoainetta ja näin aiheutettu yrittäjille suuria taloudellisia vahinkoja.

Hämeen poliisille on ilmoitettu viimeisen viikon aikana muutamista ajoneuvoihin kohdistuneista murroista, joiden yhteydessä ajoneuvoista on anastettu polttoainemaksukortteja. Korteilla on tankattu usealla raskaan liikenteen tankkauspisteellä suuria määriä polttoainetta. Määrät ovat olleet niin suuria, että polttoainetta on tankattu mahdollisesti erillisiin säiliöihin.

Hämeen poliisi pyytää mahdollisia havaintoja Neste Truck Lahti Saksala Vanhanradankadun asemalla 14.5.2022 kello 04.30-04.50 tehdyistä tankkauksista sekä Neste Truck Mäntsälä Välketien asemalla 14.5.2022 kello 5.30-6.00 ja kello 10.30-11 aikoihin tapahtuneista tankkauksista. Havainnot pyydetään ilmoittamaan vihjeet.hame@poliisi.fi 

Poliisi muistuttaa autoilijoita maksukorttien ja tunnuslukujen huolellisesta säilyttämisestä.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory