Poliisin lupahallinnon asiakaspalvelu on edelleen ruuhkainen Sisä-Suomessa

NordenBladet — Poliisin lupapalvelujen ajanvaraus on edelleen ruuhkautunut ja vapaita palveluaikoja on useimmissa palvelupisteissä tarjolla vasta viikkojen päähän. Jos passi tai henkilökortti on vielä voimassa eikä sen uusimisella ole kiire, poliisilaitos suosittelee asiointiajan varaamista.Aikoja on varattavissa poliisiasemilla noin 15-20 viikon päähän (syys-lokakuulle).On hyvä myös huomata se, että asiakirjan saa hakemukseen tehdyn poliisin päätöksen jälkeen enintään 12 arkipäivän sisällä. Ruuhkat kohdistuvat siis asiakaspalvelun asiointiaikoihin, ei asiakirjojen toimitusaikoihin.Palveluaikoja avataan edelleen porrastetusti lähes päivittäin, joten aikoja kannattaa katsella sähköisestä ajanvarauksesta aktiivisesti. Palveluaikoja voi varata poliisin ajanvarauksesta nettisivuilta poliisi.fi tai valtakunnallisesta neuvontapalvelusta p. 0295 419 800.   

Poliisin lupapalvelujen ajanvaraus on edelleen ruuhkautunut ja vapaita palveluaikoja on useimmissa palvelupisteissä tarjolla vasta viikkojen päähän. Jos passi tai henkilökortti on vielä voimassa eikä sen uusimisella ole kiire, poliisilaitos suosittelee asiointiajan varaamista.

Aikoja on varattavissa poliisiasemilla noin 15-20 viikon päähän (syys-lokakuulle).

On hyvä myös huomata se, että asiakirjan saa hakemukseen tehdyn poliisin päätöksen jälkeen enintään 12 arkipäivän sisällä. Ruuhkat kohdistuvat siis asiakaspalvelun asiointiaikoihin, ei asiakirjojen toimitusaikoihin.

Palveluaikoja avataan edelleen porrastetusti lähes päivittäin, joten aikoja kannattaa katsella sähköisestä ajanvarauksesta aktiivisesti. Palveluaikoja voi varata poliisin ajanvarauksesta nettisivuilta poliisi.fi tai valtakunnallisesta neuvontapalvelusta p. 0295 419 800.  
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory