Poliisi pyytää Vargiksen lähesyydessä alkuviikosta liikkuneita ottamaan yhteyttä

NordenBladet — Pohjanmaan poliisi suorittaa palonsyyntutkintaa Mustasaaren Panikessa tiistain 17.5.2022 ja keskiviikon 18.5.2022 välisenä yönä palaneen Vargiksen tuvalla.Poliisi epäilee, että tulipalo on saanut alkunsa tuvan sisältä, kamiinasta, johtuen puutteista kamiinan rakenteissa. Tällä hetkellä poliisi tietää, että Vargiksen läheisyydessä on liikkunut ihmisiä alkuviikosta tapahtuma-aikaan keskiviikkona 18.5.2022 saakka.

Pohjanmaan poliisi suorittaa palonsyyntutkintaa Mustasaaren Panikessa tiistain 17.5.2022 ja keskiviikon 18.5.2022 välisenä yönä palaneen Vargiksen tuvalla.

Poliisi epäilee, että tulipalo on saanut alkunsa tuvan sisältä, kamiinasta, johtuen puutteista kamiinan rakenteissa. Tällä hetkellä poliisi tietää, että Vargiksen läheisyydessä on liikkunut ihmisiä alkuviikosta tapahtuma-aikaan keskiviikkona 18.5.2022 saakka.

Poliisi pyytää alkuviikosta Vargiksen läheisyydessä liikkuneita henkilöitä, ottamaan yhteyttä poliisiin sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory