Poliisi pyytää havaintoja törkeästä ryöstöstä Martinlaaksossa

NordenBladet — Itä-Uudenmaan poliisi tutkii törkeää ryöstöä, joka on tapahtunut Martinlaaksossa Laajaniitynkujan läheisyydessä olevalla kevyen liikenteen väylällä tiistaina 17.5. noin yhdeksän aikaan illalla.Epäiltyinä tekijöinä on noin neljästä kuuteen nuorta. He ovat iältään noin 15-18-vuotiaita tummaihoisia poikia, jotka ovat vieneet uhrilta omaisuutta ja hakanneet uhria myös metalliputkilla.– Tapauksella on ollut ainakin yksi silminnäkijä, jonka mukaan epäillyt tekijät ovat tulleet Martinlaakson aseman suunnasta ja paenneet K-Supermarket Martsarin suuntaan rakennustyömaan ohi. Yhdellä tekijöistä on päällään tummansininen baseball-takki, jossa on vaaleat hihat, kertoo rikoskomisario Sampsa Aukio Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta. Poliisi pyytää silminnäkijöitä ja asiasta tietäviä ilmoittamaan kaikki havainnot puhelinnumeroon 0295 413 636 tai sähköpostiin [email protected]

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii törkeää ryöstöä, joka on tapahtunut Martinlaaksossa Laajaniitynkujan läheisyydessä olevalla kevyen liikenteen väylällä tiistaina 17.5. noin yhdeksän aikaan illalla.

Epäiltyinä tekijöinä on noin neljästä kuuteen nuorta. He ovat iältään noin 15-18-vuotiaita tummaihoisia poikia, jotka ovat vieneet uhrilta omaisuutta ja hakanneet uhria myös metalliputkilla.

– Tapauksella on ollut ainakin yksi silminnäkijä, jonka mukaan epäillyt tekijät ovat tulleet Martinlaakson aseman suunnasta ja paenneet K-Supermarket Martsarin suuntaan rakennustyömaan ohi. Yhdellä tekijöistä on päällään tummansininen baseball-takki, jossa on vaaleat hihat, kertoo rikoskomisario Sampsa Aukio Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta. 

Poliisi pyytää silminnäkijöitä ja asiasta tietäviä ilmoittamaan kaikki havainnot puhelinnumeroon 0295 413 636 tai sähköpostiin vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory