Poliisin ja Vapepan yhteisharjoitus Simossa 20.-21.5.

NordenBladet — Lapin poliisilaitos ja Vapepa harjoittelevat tulevana perjantaina ja lauantaina yhdessä poliisin vetämässä etsintäkoulutuksessa Simossa. Pääpaino koulutuksessa tulee olemaan isoissa ja haastavissa etsinnöissä.Harjoitus saattaa näkyä Simon alueella, sillä siihen on osallistumassa kouluttajien lisäksi yli 100 henkilöä. Lisäksi koulutuksessa käytetään ilmatoimintaa Lentopelastusseuran osalta, kuten kiinteäsiipisiä ja UAS-laitteita. – Tällaisen harjoituksen ovat erittäin tärkeitä etenkin Lapissa, missä luonto ja maasto tuovat ovat erityishaasteensa etsintöihin. Samalla on tärkeää tutustua yhteistyöhön ja porukkaan, mikä edesauttaa jatkossa etsinnän tehokasta viemistä loppuun asti, kertoo vanhempi konstaapeli Risto Mertala Lapin poliisilaitokselta.  

Lapin poliisilaitos ja Vapepa harjoittelevat tulevana perjantaina ja lauantaina yhdessä poliisin vetämässä etsintäkoulutuksessa Simossa. Pääpaino koulutuksessa tulee olemaan isoissa ja haastavissa etsinnöissä.

Harjoitus saattaa näkyä Simon alueella, sillä siihen on osallistumassa kouluttajien lisäksi yli 100 henkilöä. Lisäksi koulutuksessa käytetään ilmatoimintaa Lentopelastusseuran osalta, kuten kiinteäsiipisiä ja UAS-laitteita. 

– Tällaisen harjoituksen ovat erittäin tärkeitä etenkin Lapissa, missä luonto ja maasto tuovat ovat erityishaasteensa etsintöihin. Samalla on tärkeää tutustua yhteistyöhön ja porukkaan, mikä edesauttaa jatkossa etsinnän tehokasta viemistä loppuun asti, kertoo vanhempi konstaapeli Risto Mertala Lapin poliisilaitokselta. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory