Ampuma-asekouluttajakoulutus Hämeenlinnan poliisiasemalla

NordenBladet — Hämeen poliisilaitos järjestää yhdistyslain 4 §:n mukaisten luvanvaraisten yhdistysten (ampumaseura) ampuma-asekouluttajien koulutuksen Hämeenlinnassa perjantaina 10.6.2022 klo 9.00 – 16.00.Koulutus pidetään Hämeenlinnan poliisiaseman kokoustilassa osoitteessa Hattelmalantie 2, 13100 Hämeenlinna.Ampuma-asekouluttajakoulutuksen suorittanut voi hakea kouluttajahyväksynnän ja antaa tämän jälkeen aktiivisuustodistuksia ampuma-aselupaharkintaa varten. Todistus tarvitaan haettaessa lupaa pistoolilla, pienoispistoolilla, revolverilla, pienoisrevolverilla ja erityisen vaarallisilla aseilla tapahtuvaan urheilu- ja harjoitusammuntaan.Koulutus ei valmenna ampuma-aseilla tapahtuvaan toimintaan, vaan aktiivisuustodistusten antamiseen yhdistyksen jäsenille näiden hakiessa ampuma-aselupia poliisilaitokselta.Ampuma-asekouluttajaksi hyväksymisen edellytykset ovat seuraavat: henkilö on täyttänyt 20 vuotta ja suostuu tehtävään, hän on ampuma-aseen hallussapitoon oikeuttavan luvan haltija, hän on yhdistyslain 4 §:ssä tarkoitetun yhdistyksen jäsen tai sen palveluksessa ja hän on hyväksytysti suorittanut ampuma-asekouluttajakoulutuksen. IlmoittautuminenKoulutukseen tulee ilmoittautua etukäteen 31.5.2022 mennessä sähköpostilla osoitteessa: valvonta.hame(at)poliisi.fi. Ilmoittautuminen otsikoidaan ”Ampuma-asekouluttajakoulutus 10.6.2022”. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa seuraavat tiedot: koulutukseen osallistuvan nimi, henkilötunnus ja yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero), yhdistys- ja Y-tunnus, joka tulee hakemaan ampuma-asekouluttajahyväksyntää koulutukseen ilmoittautuvalle.Koulutustilan rajallisuuden vuoksi tilaisuuteen voi osallistua enintään kaksi henkilöä samasta yhdistyksestä. Koulutuspaikkoja on 30 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos koulutuspaikkoja jää avoimeksi, voidaan samasta seurasta ottaa koulutukseen myös useampi henkilö.Koulutusmaksu 35 € (SM:n asetus poliisin suoritteiden maksullisuudesta) tulee olla maksettuna koulutukseen saavuttaessa ja kuitti siitä ilmoitetun henkilön mukana koulutuksessa. Maksun voi suorittaa etukäteen poliisiaseman lupapalveluissa tai koulutuspäivän aamuna kyseisen poliisiaseman lupapalveluissa. Koulutukseen osallistuvan on todistettava henkilöllisyytensä. Lisätietoja tarvittaessa Hämeenlinnan poliisiaseman lupavalvonta, ylikonstaapeli Haataja p. 0295 437 708 tai lupa-asiantuntija Pomell 0295 437 778. 

Hämeen poliisilaitos järjestää yhdistyslain 4 §:n mukaisten luvanvaraisten yhdistysten (ampumaseura) ampuma-asekouluttajien koulutuksen Hämeenlinnassa perjantaina 10.6.2022 klo 9.00 – 16.00.

Koulutus pidetään Hämeenlinnan poliisiaseman kokoustilassa osoitteessa Hattelmalantie 2, 13100 Hämeenlinna.

Ampuma-asekouluttajakoulutuksen suorittanut voi hakea kouluttajahyväksynnän ja antaa tämän jälkeen aktiivisuustodistuksia ampuma-aselupaharkintaa varten. Todistus tarvitaan haettaessa lupaa pistoolilla, pienoispistoolilla, revolverilla, pienoisrevolverilla ja erityisen vaarallisilla aseilla tapahtuvaan urheilu- ja harjoitusammuntaan.

Koulutus ei valmenna ampuma-aseilla tapahtuvaan toimintaan, vaan aktiivisuustodistusten antamiseen yhdistyksen jäsenille näiden hakiessa ampuma-aselupia poliisilaitokselta.

Ampuma-asekouluttajaksi hyväksymisen edellytykset ovat seuraavat: henkilö on täyttänyt 20 vuotta ja suostuu tehtävään, hän on ampuma-aseen hallussapitoon oikeuttavan luvan haltija, hän on yhdistyslain 4 §:ssä tarkoitetun yhdistyksen jäsen tai sen palveluksessa ja hän on hyväksytysti suorittanut ampuma-asekouluttajakoulutuksen. 

Ilmoittautuminen

Koulutukseen tulee ilmoittautua etukäteen 31.5.2022 mennessä sähköpostilla osoitteessa: valvonta.hame(at)poliisi.fi. Ilmoittautuminen otsikoidaan ”Ampuma-asekouluttajakoulutus 10.6.2022”. 

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa seuraavat tiedot: 
koulutukseen osallistuvan nimi, henkilötunnus ja yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero), yhdistys- ja Y-tunnus, joka tulee hakemaan ampuma-asekouluttajahyväksyntää koulutukseen ilmoittautuvalle.

Koulutustilan rajallisuuden vuoksi tilaisuuteen voi osallistua enintään kaksi henkilöä samasta yhdistyksestä. Koulutuspaikkoja on 30 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos koulutuspaikkoja jää avoimeksi, voidaan samasta seurasta ottaa koulutukseen myös useampi henkilö.

Koulutusmaksu 35 € (SM:n asetus poliisin suoritteiden maksullisuudesta) tulee olla maksettuna koulutukseen saavuttaessa ja kuitti siitä ilmoitetun henkilön mukana koulutuksessa. Maksun voi suorittaa etukäteen poliisiaseman lupapalveluissa tai koulutuspäivän aamuna kyseisen poliisiaseman lupapalveluissa. 

Koulutukseen osallistuvan on todistettava henkilöllisyytensä. 

Lisätietoja tarvittaessa Hämeenlinnan poliisiaseman lupavalvonta, ylikonstaapeli Haataja p. 0295 437 708 tai lupa-asiantuntija Pomell 0295 437 778.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory