Poliisi valvoi tehostetusti alaikäisten päihteiden käyttöä Oulussa

NordenBladet — Poliisi takavarikoi alaikäisiltä 32 tölkkiä alkoholijuomia ja teki viisi lastensuojeluilmoitusta perjantain ja lauantain aikana. Tehostetut viikonloppuvalvonnat jatkuvat lukuvuoden loppuun asti.Poliisi valvoi alaikäisten päihteiden käyttöä ja yleistä järjestystä tehostetusti Oulussa perjantaina ja lauantaina 13.–14. toukokuuta. Nuoria oli liikenteessä perjantaina enemmän kuin lauantaina, ja lauantai-ilta olikin poliisin tehtävien osalta rauhallisempi.Perjantain ja lauantain aikana poliisin tarkastuksen kohteeksi alkoholijuomien hallussapidon laillisuuden selvittämiseksi joutui 53 henkilöä. Tarkastuksessa poliisi selvitti mahdollisen hallussa olevan alkoholin määrän ja asiapapereista henkilöjen iän. Partiot kirjoittivat neljä sakkoa alkoholirikkomuksesta, hävittivät 32 tölkkiä alkoholijuomia ja tekivät viisi lastensuojeluilmoitusta.Torinrannan häiritsevään moottoriajoneuvoliikenteeseen kello 22:n jälkeen poliisi joutui puuttumaan 17 kertaa. Lisäksi partiot ottivat alaikäisiltä pois kaksi muovikuula-asetta ja puuttuivat yhteen pahoinpitelyyn.Metelistä poliisi sai yhden ilmoituksen. Partio kävi poistamassa häiriötä aiheuttaneen porukan kauemmaksi Kiikelin asuinrakennusten läheltä.Poliisi valvoo alaikäisten päihteiden käyttöä ja yleistä järjestystä ja turvallisuutta tehostetusti Oulussa myös tulevina viikonloppuina, lukuvuoden päättymiseen asti. Huoltajienkin on syytä katsoa nuortensa perään ja selvittää, missä he liikkuvat ja kenen kanssa. Poliisi muistuttaa, ettei alaikäinen saa pitää hallussaan alkoholijuomia tai muita päihteitä. Myös niiden luovuttaminen alaikäiselle on rikos. 

Poliisi takavarikoi alaikäisiltä 32 tölkkiä alkoholijuomia ja teki viisi lastensuojeluilmoitusta perjantain ja lauantain aikana. Tehostetut viikonloppuvalvonnat jatkuvat lukuvuoden loppuun asti.

Poliisi valvoi alaikäisten päihteiden käyttöä ja yleistä järjestystä tehostetusti Oulussa perjantaina ja lauantaina 13.–14. toukokuuta. Nuoria oli liikenteessä perjantaina enemmän kuin lauantaina, ja lauantai-ilta olikin poliisin tehtävien osalta rauhallisempi.

Perjantain ja lauantain aikana poliisin tarkastuksen kohteeksi alkoholijuomien hallussapidon laillisuuden selvittämiseksi joutui 53 henkilöä. Tarkastuksessa poliisi selvitti mahdollisen hallussa olevan alkoholin määrän ja asiapapereista henkilöjen iän. Partiot kirjoittivat neljä sakkoa alkoholirikkomuksesta, hävittivät 32 tölkkiä alkoholijuomia ja tekivät viisi lastensuojeluilmoitusta.

Torinrannan häiritsevään moottoriajoneuvoliikenteeseen kello 22:n jälkeen poliisi joutui puuttumaan 17 kertaa. Lisäksi partiot ottivat alaikäisiltä pois kaksi muovikuula-asetta ja puuttuivat yhteen pahoinpitelyyn.

Metelistä poliisi sai yhden ilmoituksen. Partio kävi poistamassa häiriötä aiheuttaneen porukan kauemmaksi Kiikelin asuinrakennusten läheltä.

Poliisi valvoo alaikäisten päihteiden käyttöä ja yleistä järjestystä ja turvallisuutta tehostetusti Oulussa myös tulevina viikonloppuina, lukuvuoden päättymiseen asti. Huoltajienkin on syytä katsoa nuortensa perään ja selvittää, missä he liikkuvat ja kenen kanssa. Poliisi muistuttaa, ettei alaikäinen saa pitää hallussaan alkoholijuomia tai muita päihteitä. Myös niiden luovuttaminen alaikäiselle on rikos.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory