Tekemistä riitti mutta viikonloppu oli silti rauhallinen Pohjanmaalla

NordenBladet — Pohjanmaan poliisilaitoksen alueella viikonloppu oli poliisin silmin katsottuna rauhallinen, vaikka tehtäviä oli yli 500 kpl ja kiinniotettuja yhteensä 40 henkilöä.Viikonloppuna valvottiin tehostetusti mopoilijoita ja yhteensä reilut kymmenen sakkoa kirjoitettiin viritetyistä mopoista, keulimisista ja puutteellisista varusteista. Vaasassa tavattiin ajokortiton alaikäinen, joka kuljetti henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena. Teuvalla alaikäinen kortiton kuljettaja oli suistunut henkilöautolla tieltä, kyydissä oli kolme matkustajaa. Kaikki selvisivät vammoitta. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta. Kauhavalla alaikäistä traktorinkuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Kauhavalla toista alaikäistä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta perjantai iltana. Nuori mies oli kuljettanut rekisteröimätöntä crossmoottoripyörää ilman kypärää ja nähdessään poliisipartioita lähtenyt ajamaan karkuun. 50 km/h alueella oli ajanut melkein 100 km/h tunnissa ja ajanut päin punaista liikennevalo. Poliisipartio oli menettänyt näköyhteyden moottoripyöräilijään mutta hetken päästä löytänyt hänet piileskelemästä metsästä.Lauantai iltana poliisipartio päätti tarkistaa vastaan tulevan autoilijan Pohjan valtatiellä Seinäjoella. Kuljettaja lähti välittömästi pakenemaan poliisia kovalla vauhdilla ja sai sen verran etumatkaa, että poliisi menetti hetken päästä näköyhteyden autoon. Auto löydettiin myöhemmin piilotettuna ja hylättynä. Kuljettajakin löydettiin hetkeä myöhemmin ja hän on myöntänyt ajaneensa autolla. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.Teollisuuustiellä Kokkolassa on lauantain ja sunnuntain välisenä yönä töhritty kahdeksan linja-autoa spraymaalilla. Asiaa tutkitaan törkeänä vahingontekona.Rattijuoppoja otettiin kiinni 15 kpl viikonloppuna, mm. Vaasassa, Perhossa, Kauhavalla, Kokkolassa, Lapualla, Seinäjoella, Mustasaaressa ja Teuvalla.Pahoinpitelyilmoituksia on kirjattu yhteensä 10 kpl Närpiössä, Kurikassa, Kauhajoella, Perhossa, Ilmajoella, Kristiinankaupungissa, Kokkolassa, Vaasassa ja Seinäjoella. 

Pohjanmaan poliisilaitoksen alueella viikonloppu oli poliisin silmin katsottuna rauhallinen, vaikka tehtäviä oli yli 500 kpl ja kiinniotettuja yhteensä 40 henkilöä.

Viikonloppuna valvottiin tehostetusti mopoilijoita ja yhteensä reilut kymmenen sakkoa kirjoitettiin viritetyistä mopoista, keulimisista ja puutteellisista varusteista. Vaasassa tavattiin ajokortiton alaikäinen, joka kuljetti henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena. Teuvalla alaikäinen kortiton kuljettaja oli suistunut henkilöautolla tieltä, kyydissä oli kolme matkustajaa. Kaikki selvisivät vammoitta. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta. Kauhavalla alaikäistä traktorinkuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. 

Kauhavalla toista alaikäistä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta perjantai iltana. Nuori mies oli kuljettanut rekisteröimätöntä crossmoottoripyörää ilman kypärää ja nähdessään poliisipartioita lähtenyt ajamaan karkuun. 50 km/h alueella oli ajanut melkein 100 km/h tunnissa ja ajanut päin punaista liikennevalo. Poliisipartio oli menettänyt näköyhteyden moottoripyöräilijään mutta hetken päästä löytänyt hänet piileskelemästä metsästä.

Lauantai iltana poliisipartio päätti tarkistaa vastaan tulevan autoilijan Pohjan valtatiellä Seinäjoella. Kuljettaja lähti välittömästi pakenemaan poliisia kovalla vauhdilla ja sai sen verran etumatkaa, että poliisi menetti hetken päästä näköyhteyden autoon. Auto löydettiin myöhemmin piilotettuna ja hylättynä. Kuljettajakin löydettiin hetkeä myöhemmin ja hän on myöntänyt ajaneensa autolla. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Teollisuuustiellä Kokkolassa on lauantain ja sunnuntain välisenä yönä töhritty kahdeksan linja-autoa spraymaalilla. Asiaa tutkitaan törkeänä vahingontekona.

Rattijuoppoja otettiin kiinni 15 kpl viikonloppuna, mm. Vaasassa, Perhossa, Kauhavalla, Kokkolassa, Lapualla, Seinäjoella, Mustasaaressa ja Teuvalla.

Pahoinpitelyilmoituksia on kirjattu yhteensä 10 kpl Närpiössä, Kurikassa, Kauhajoella, Perhossa, Ilmajoella, Kristiinankaupungissa, Kokkolassa, Vaasassa ja Seinäjoella.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory