Autonkuljettaja pakeni poliisia Korkalovaarassa.

NordenBladet — Viikonloppuna poliisi valvoi Rovaniemellä autoilijoiden ja mopoilijoiden nopeuksia sekä kuljettajien ajokuntoa. Lämmin sää houkutteli ihmisiä keskustan ravintoloihin sekä liikenteeseen ja sen myötä poliisille tuli jonkin verran tavallista enemmän ilmoituksia häiriökäyttäytymisestä. Erämessut sujuivat poliisin näkökulmasta hyvin.Pakeneva autonkuljettaja Korkalovaarassa.Varhain lauantai-aamuna poliisipartio tavoitti Korkalovaarassa henkilöauton kuljettajan, jonka ajotapa kiinnitti poliisien huomion. Poliisi näytti henkilöautolle pysähtymiskäskyn ja autoilija pysähtyikin tien varteen. Ennen kuin poliisit pääsivät auton luokse, kuljettaja lähti kuitenkin ajamaan karkuun. Seurasi lyhyehkö takaa-ajo, jonka aikana ajonopeudet nousivat välillä yli 100 km/h. Pakeneva kuljettaja pysäytti lopulta autonsa ja poliisit havaitsivat että kuljettaja vaikutti selkeästi päihtyneeltä. Kuljettajaa käytettiin sairaalassa verikokeissa ja sen jälkeen hänet tuotiin poliisilaitokselle kuulusteluihin. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä rattijuopumuksesta.  

Viikonloppuna poliisi valvoi Rovaniemellä autoilijoiden ja mopoilijoiden nopeuksia sekä kuljettajien ajokuntoa. Lämmin sää houkutteli ihmisiä keskustan ravintoloihin sekä liikenteeseen ja sen myötä poliisille tuli jonkin verran tavallista enemmän ilmoituksia häiriökäyttäytymisestä. Erämessut sujuivat poliisin näkökulmasta hyvin.

Pakeneva autonkuljettaja Korkalovaarassa.

Varhain lauantai-aamuna poliisipartio tavoitti Korkalovaarassa henkilöauton kuljettajan, jonka ajotapa kiinnitti poliisien huomion. Poliisi näytti henkilöautolle pysähtymiskäskyn ja autoilija pysähtyikin tien varteen. Ennen kuin poliisit pääsivät auton luokse, kuljettaja lähti kuitenkin ajamaan karkuun. Seurasi lyhyehkö takaa-ajo, jonka aikana ajonopeudet nousivat välillä yli 100 km/h. Pakeneva kuljettaja pysäytti lopulta autonsa ja poliisit havaitsivat että kuljettaja vaikutti selkeästi päihtyneeltä. Kuljettajaa käytettiin sairaalassa verikokeissa ja sen jälkeen hänet tuotiin poliisilaitokselle kuulusteluihin. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä rattijuopumuksesta.  

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory