Kaksi henkilöä menehtyi liikenneonnettomuudessa Kehä lll:lla

NordenBladet — Vantaalla Kehä lll:lla tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä liikenneonnettomuus, jossa menehtyi kaksi ihmistä. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa.Vantaalla Kehä lll:lla Vantaankosken kohdalla tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä noin kello 00:30 liikenneonnettomuus. Huomattavaa ylinopeutta kulkenut henkilöauto törmäsi kaiteeseen Martinlaakson liittymän lähellä, jonka seurauksena se suistui tieltä ja syttyi palamaan. Onnettomuudessa menehtyi kaksi henkilöä.

Vantaalla Kehä lll:lla tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä liikenneonnettomuus, jossa menehtyi kaksi ihmistä. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa.

Vantaalla Kehä lll:lla Vantaankosken kohdalla tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä noin kello 00:30 liikenneonnettomuus. Huomattavaa ylinopeutta kulkenut henkilöauto törmäsi kaiteeseen Martinlaakson liittymän lähellä, jonka seurauksena se suistui tieltä ja syttyi palamaan. Onnettomuudessa menehtyi kaksi henkilöä.

Auton kuljettajaa epäillään tällä hetkellä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta. Poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä ja tässä vaiheessa tutkintaa tapauksesta ei ole toistaiseksi enempää kerrottavaa. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory