Poliisi on tehnyt kiinniottoja liittyen puukotukseen Joensuun Noljakassa

NordenBladet — Uhri soitti itse hätäkeskukseen, ja hänet löydettiin pahoin loukkaantuneena Erkinpellontien ja Noljakantien risteyksestä noin neljän aikaan amuyöllä 10.5.2022. Poliisi tutkii tekoa tapon yrityksenä.Itä-Suomen poliisi on tehnyt kiinniottoja tiistaiyönä 10.5.2022 Joensuun Noljakassa tehtyyn puukotukseen liittyen. Miestä oli puukotettu selkään ja hän soitti itse hätäkeskukseen. Uhri löydettiin pahoin loukkaantuneena Erkinpellontien ja Noljakantien risteyksestä. Uhrin vammat ovat vaatineet leikkaushoitoa, eikä välitöntä hengenvaaraa enää ole. Tekoa tutkitaan tapon yrityksenä.Poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä tapaukseen liittyen Noljakan alueen asukkailta ja muilta alueella tapahtuma-aikaan liikkuneilta. Ilmoita havaintosi ja muut tietosi tapauksesta Itä-Suomen poliisin vihjepuhelimen numeroon 0295 415 232 tai vihjesähköpostiin [email protected] 

Uhri soitti itse hätäkeskukseen, ja hänet löydettiin pahoin loukkaantuneena Erkinpellontien ja Noljakantien risteyksestä noin neljän aikaan amuyöllä 10.5.2022. Poliisi tutkii tekoa tapon yrityksenä.

Itä-Suomen poliisi on tehnyt kiinniottoja tiistaiyönä 10.5.2022 Joensuun Noljakassa tehtyyn puukotukseen liittyen. Miestä oli puukotettu selkään ja hän soitti itse hätäkeskukseen. Uhri löydettiin pahoin loukkaantuneena Erkinpellontien ja Noljakantien risteyksestä. Uhrin vammat ovat vaatineet leikkaushoitoa, eikä välitöntä hengenvaaraa enää ole. Tekoa tutkitaan tapon yrityksenä.

Poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä tapaukseen liittyen Noljakan alueen asukkailta ja muilta alueella tapahtuma-aikaan liikkuneilta. Ilmoita havaintosi ja muut tietosi tapauksesta Itä-Suomen poliisin vihjepuhelimen numeroon 0295 415 232 tai vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. 

]]>

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory