KUPARINEN kannu vaikuttaa veden laatuun ja auttaa varmistamaan terveen ja laadukkaan elämän

KUPARINEN kannu vaikuttaa veden laatuun ja auttaa varmistamaan terveen ja laadukkaan elämän

NordenBladet – Ayurveda on Intian Veda-kulttuurista lähtöisin oleva tiede pitkästä ja terveellisestä elämästä ja sitä pidetään maailman vanhimpana tervehdyttämisjärjestelmänä. Ayurvedan mukaan sairaus syntyy silloin, kun elämässä tarvittava energia ei ole tasapainossa. Ayurvedan tavoitteena on ehkäistä sairauksia eli pysäyttää häiriöiden kehittyminen viimeistään neljännessä vaiheessa, eli ennen kuin ne ehtivät vakiintua.

Ayurveda-opin mukaan vettä kuparikannussa säilyttämällä vesi lataa itseensä positiivista energiaa ja sillä on tervehdyttävä vaikutus. Tätä vettä kutsutaan nimellä ”tamara jal” ja sitä suositellaan juotavaksi 8 tuntisen kupariastiassa säilyttämisen jälkeen. Kuparin kyllästämää vettä on hyödyllistä juoda aamulla heti heräämisen jälkeen.

On vaikeaa löytää ihmiselimistön prosessia, johon kupari ei vaikuttaisi suoraan tai epäsuorasti. Myös tämän päivän lääkärit ja ravitsemusneuvojat ovat samaa mieltä – kupari auttaa varmistamaan terveen ja laadukkaan elämän.

Kupariastiassa vettä voi säilyttää hyvin kauan. Tämä vesi parantaa ruoansulatusjärjestelmän toimintaa, edistää aineenvaihduntaa ja vaikuttaa hyvin niihin, jotka haluavat vähentää painoaan, parantaa haavoja, hidastaa ikääntymistä, ehkäistä sydämen ja verisuoniston sairauksia. Se ehkäisee myös syöpää ja tappaa bakteereita sekä säilyttää ihon yleistä terveyttä.

Kupariin liitetään Ayurvedan periaatteiden mukaan monia hyviä ominaisuuksia:

– Tukee immuunijärjestelmää
– Hidastaa ikääntymisen vaikutuksia
– Lisää kollageenin tuotantoa
– Parantaa aineenvaihduntaa
– Parantaa ihon elastisuutta
– Parantaa ruoansulatusta
– Vaikuttaa edullisesti kynsiin ja hiuksiin sekä luukudosten tilaan

Kupari on elintärkeä kaikille eläville olennoille
Luonnollisesti esiintyvänä alkuaineena sitä on lähes kaikkialla ympärillämme. Ihmisen elimistö ei kuitenkaan pysty tuottamaan kuparia eikä säilyttämään sitä pitkään. Siten kuparia täytyy päivittäin saada ruoan, juomaveden ja tarvittaessa myös elintarvikelisien muodossa.

Tärkeitä kuparin lähteitä
Kuparia on monissa elintarvikkeissa, mm. maksassa, lihassa, meren antimissa, pavuissa, täysjyvätuotteissa, soijajauhossa, vehnänleseissä, manteleissa, avokadossa, ohrassa, valkosipulissa, pähkinöissä, kaurassa, punajuuressa ja linsseissä. Luonnon runsaimpia kuparinlähde ovat osterit. Aikuinen ihminen tarvitsee kuparia noin 900 µg päivässä. Kuparin puute voi aiheuttaa kalpeutta, haavoja, turvotuksia, kitukasvuisuutta, hiustenlähtöä, ruokahaluttomuutta, ripulia, helposti aiheutuvia mustelmia ja dermatiittia eli ihotulehdusta.

Kuva: Pexels


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory