Helena-Reet: Perheen kanssa Suomen Naantalissa (VOL1- Naantali SPA Hotelli + Naantalin Matkailu OY) VALOKUVAT!

Helena-Reet: Perheen kanssa Suomen Naantalissa (VOL1- Naantali SPA Hotelli + Naantalin Matkailu OY) VALOKUVAT!

OHMYGOSSIP – Heipparallaa! Jos vain tietäisin, mitä se tarkalleen tarkoittaa, se oli kuitenkin viimeisimmän Suomen matkan jälkeen meillä sidesanana – keskinäisenä slangina tai niin. Ivanka Shoshana sanoin jokaisesta kivasta asiasta matkalla ”Heipparallaa”, ja meille se on nyt sellainen myönteinen ilmaisu, kun jostain pidetään! Vot niin, niin että Heipparallaa teille. Olemme palanneet matkaltamme ja suosittelemme lämpimästi samaa reissua kaikille!

Meidän suunnitelmissamme oli lasten matka – sellainen oikea lasten matka, jossa kaikissa vaiheissa on otettu lapset huomioon ja tällä hetkellä en osaakaan keksiä parempaa paikkaa kuin Suomen Naantali. Olimme Suomessa (Naantalissa) neljä päivää (katso kaikki Naantalin blogiviestit täältä) ja joka päiväksi minulla oli katsottuna erityisen ohjelma. Viimeisenä päivänä oli ehkä ei niinkään lasten tilaisuus, mutta he pitivät siitäkin. Suunnitelmassa oli siis tällaiset kohdat, jotka myös kaikki toteutettiin:

1 päivä: Naantali SPA
2 päivä: Muumimaailma
3 päivä: Väski
4 päivä: Kultaranta

Sunborn Hotels -ketjuun kuuluva viiden tähden SPA-hotelli Naantali SPA Hotell ☆☆☆☆☆ (ks. naantalispa.fi ja sunbornhotels.com, Matkailijantie 2 FI-21100 Naantali) levittäytyy suurella alueella kauniin järven rannalla (tai sitten se on meren lahti, kukaties) ja siihen kuuluu päärakennus (main building) ja sivurakennus, joka sijaitsee parin sadan metrin päässä päärakennuksesta. Me olimme päärakennuksessa deluxe double roomissa, jolla oli iso parveke ja näkymä vesille ja metsiin. Lasten kanssa ollessa suosittelen ehdottomasti päärakennusta, sillä se on mukavampi. SPA, erilaiset leikkihuoneet, ravintolat ja kaupat ovat kaikki päärakennuksessa. Hotelli on todella kaunis ja sijainti on mahtava! Koko Naantali on oikeastaan kuin pieni satukaupunki – hyvin suloisia taloja, paljon luontoa ja retkipolkuja, pieniä rantoja hiekkoineen jne. Minusta se muistuttaa hieman Kuressaarta. Hotellin luota lähtee valaistu retkipolku, hotellin pihassa on kaikenlaisia urheilumahdollisuuksia – tennis, lentopallo, leikkikentät lapsille, ranta-alue ja suuri, mukava pysäköintialue autoille. Erittäin mukava hotelli!! Siitä jäi erittäin hyvä vaikutelma ja tulevaisuudessa haluaisin ehdottomasti käydä muissakin Sunborn Hotels -hotelliketjun SPA- ja YACHT-hotelleissa!

Naantali SPA

Naantali SPA

Naantali SPA

Naantali SPA

Naantali SPA

Naantali SPA Hotel

Naantali SPA Hotel

Hotellissa on paljon ravintoloita, kauppoja ja kahviloita. Valitettavasti en ehtinyt ottaa suuremmasta osasta niitä kuvia (katsokaa hotellin kotisivulta, siellä on erittäin hyvät ja täydelliset kuvagalleriat: www.naantalispa.fi/en/gallery), mutta mainitsen parilla sanalla myös aamiaisen. Erittäin runsas noutopöytä-tyyppinen aamiainen ja mikä mukavinta – avoinna 10.30 asti! Ei täydykään panna kelloa herättämään, että ehtisi aamiaiselle! Ruokailuun on monta salia ja terassi – joten tilaa ja yksityisyyttä riittää!

Naantali SPA

Deluxe double -huoneen parvekkeet avautuivat jättimäiselle kattoterassille hotellin takapuolella! Korkeimpien kerrosten parvekkeet olivat pienemmät ja kaiteella rajatut. Yksi asia, joka heti huomasin, oli HILJAISUUS! Jumaloin pieniä ja rauhallisia paikkoja! Siitä huolimatta, että hotelli oli suuri ja meneillään on huippusesonki ja hotellissa on paljon ravintoloita ja baareja, en kertaakaan kuullut minkäänlaista melua – jumalan kiitos! On hirveää mennä nukkumaan, jos jokin rock´n roll jumputtaa seinän läpi. Onneksi naapuritkin olivat kunnollisia… heitä joku ei ollut tai eivät olleet kuultavissa, joka tapauksessa terassillakin oleskellessa vallitsi miellyttävä hiljaisuus. Myönteistä oli sekin, että siitä huolimatta, että terassin pöydillä oli tuhkakuppeja, kukaan ei tupakoinut! Nykyisin ei taida kukaan enää tupakoida – kaikki ajattelevat sen sijaan terveyttään! Toisin sanoen – hiljaisuus, rauha, raikas ilma = jumalallista!

Naantali SPA

Naantali SPA

Naantali SPA

Naantali SPA

Hotellissa on Classic-, Standard-, Deluxe-, Standard Deluxe-, Double Deluxe- ja Muumi-aiheisia huoneita sekä sviittejä (katso tästä: naantalispa.fi/en/hotel/presidential-suite/). Valitsin meille Double Deluxe -huoneen (katso tästä: naantalispa.fi/en/hotel/deluxe-room). Kuvassa olevan Muumi-mamman otimme kotoa mukaan. Hotelliin kirjautuessamme molemmille lapsille annettiin värikynät ja värityskirja. Se teki heidän mielialansa tietysti heti hyväksi (lue: vieläkin paremmaksi!).

muumi tuba naantali spa

naantali sviit
(Muumi-huoneen kuva ja 3x sviitin kuva on otettu Naantali SPA:n kotisivulta!)

Naantali SPA

Naantali SPA

Naantali SPA

Complimentary drinkkiä hotelli ei tarjonnut, ei myöskään tuoreita kukkia tai hedelmiä huoneessa (ne kuuluvat kaiketi sviittiin???) – mutta huoneesta ei puuttunut maksullinen minibaari eikä jääkaappi. Minibaarin hinnat ovat tietysti (kuten kaikissa muissakin hotelleissa – kolmikertaiset), joten on helpompaa mennä kauppaa ja ostaa omat tavarat itse tai sitten tilata huoneeseen (ruokalista + hinnasto on huoneessa olemassa, ja se oli suhteellisen edullinen!). Minulla on lasten kanssa matkustaessa aina mukana kylmälaukku mehuineen ja snäkkeineen – joten hotellissa on mukavaa, kun voi nostaa tavarat jääkaappiin. Wifi ja televisio ovat luonnollisesti välttämättömiä – ne huoneessa myös olivat ja mistä aina pidän, on se, että suihkutilassa on sampoot, voiteet ja balsamit valmiina. En tiedä, mikä ahneus minuun hotelleissa aina iskee, mutta ne, jotka jäävät yli, minun täytyy ehdottomasti ottaa mukaan   haha… niinpä kotona minulla on periaatteessa hotellien sampoopullojen kokoelma. Huone oli tosin neljälle (kaksi lasta ja kaksi aikuista), mutta aamutakit olivat vain aikuisille. Lasten aamutakkeja voi vuokrata SPA:sta. Aamutakit ovat täällä erittäin tärkeitä, sillä käytännössä kaikki ihmiset menivät SPA:han suoraan hotellihuoneistaan (uimapuku+aamutakki). Mukavaa! Käytävän läpi ja hissillä suoraan SPA-kerrokseen… missään kansanjoukossa ei tarvinnut seikkailla ja vaatteet sai vaihtaa mukavasti omassa huoneessa. No, ja SPA on suorastaan mega! Minä jumaloin SPA:ita, voisin jopa asua niissä!!!!! Mmmmm…. super-muper!

Naantali SPA

Naantali SPA

Naantali SPA

Naantali SPA

Naantali SPA:ssa voi tilata erilaisia hoitoja ja viettää miellyttävästi aikaa altaissa ja saunoissa. Tarkemmin sanoen on siis kaksi saunaa (tavallinen sauna ja turkkilainen sauna) sekä kaksi kuumavesiallasta, kaksi viileämmän veden allasta sekä ulkoallas. Vauvoille ei ole erillistä allasta. Meidän perheessämme vauvoja ei ole, mutta mainitsen kuitenkin. Pienempien lasten käyttöön on uimarenkaita ja joitakin vesileikkikaluja. SPA:ssa on myös kahvila, josta voi hotellihuoneensa laskuun tilata syötävää ja juotavaa, jos ei halua välillä poistua SPA:sta. SPA:ssä käynti on kaikille hotellivieraille maksutonta ja huoneen avaimella pääsee kulkemaan sisään ja ulos niin usein kuin vain haluaa. Estella Elisheva käytti tätä mahdollisuutta ja kävi kerran vielä iltamyöhälläkin uimassa.

Naantali SPA
Naantali SPA
Naantali SPA
Naantali SPA
Naantali SPANaantali SPA
Naantali SPA
Naantali SPA
Naantali SPA
Naantali SPA
Naantali SPA
Naantali SPA
Naantali SPA
Naantali SPA

Naantali SPA

Naantali SPA

Kuten kartasta näkyy, Naantali on pikkuinen paikka – kaikki on kädenulottuvilla. Hotellista voi mennä vanhaan kaupunkiin jalan, tai, joka niin haluaa, voi ajaa sinne pienellä junalla. Me valitsimme kävelyn. Matkalle jäi paljon kauniita taloja, oli ilo kävellä niiden välissä! Ensimmäinen tunteeni oli – me muutammekin tänne! (no, se tunne minulle tulee tietysti lähes AINA, kun matkustamme jossain… alan ajatuksissani heti muuttaa… hehehee)

Naantali

Naantali SPA
Naantali SPA kõrvalmaja.
Finland, Naantali
Naantali

Naantali

Naantali SPA Hotel
Naantali SPA Hotel
Naantali SPA Hotel
Naantali SPA Hotel
Naantali

Naantali

Naantali, Finland

Naantali, Finland

Naantali, Finland

Naantali, Finland

Naantali, Finland

Naantali, Finland
Naantali, Finland
Naantali, Finland

Naantalissa ollessanne poiketkaa EHDOTTOMASTI Naantalin Matkailu OY:ssä (ks. visitnaantali.com / naantalinmatkailu.fi) – se on turismitoimisto, josta saatte tietoa absoluuttisesti kaikesta siitä, mitä Naantalissa tai Naantalin lähistöllä tapahtuu. Saatte ilmaisia karttoja, esitteitä ja kaikkea muuta tarvittavaa, josta voi olla apua! Myös eri tilaisuuksien liput voitte ostaa juuri sieltä! Naantalin Matkailun toimisto sijaitsee aivan keskustassa (Kaivotori 2, 21100 Naantali) ja on Muumimaailmaan ja Väskiin mennessä matkan varrella. Niin Muumimaailman, Väskin kuin Kultarannankin liput voitte ostaa sieltä valmiiksi, jos haluatte välttää jonottamista. Muuten, voitte ostaa sieltä myös erityistä Suomen Tammirauman ”Dark Bees” (Tumman mehiläisen /pohjoismaisen mehiläisen) hunajaa!

Dark bees honey

Kuvat: OHMYGOSSIP/Helena-Reet Ennet

Avainsanat: Perheloma Suomessa, Sunborn Hotels, Naantali SPA, kylpylä, kylpylän uimaranta, Matkailijantie, Naantali SPA hotelli, saunat, hoidot, SPA, Suomi, Suomen, Finland, Soome, Turku, Turu, Naantali, Naantalin matkailu, perhematkoja, perhematka, perhematkat, edullinen perhematka, perhematkailu suomessa, perhematkat suomessa, perhematka äkkilähtö, perhematka blogi, perhematka bloggaaja, kaikki perheen matka, Perheen kanssa Suomen, Muumi, Muumit, Muumitroll, Muumimaailm, Perheen kanssa Suomen, Scandiavia, skandinavialaiset, Pohjoismaat, matkailu, matkailuelinkeino, matkailuauto, matkailuautot, matkailumessut, matkailu messut, matkailuala, matkailuauto vuokraus, matkailualan perustutkinto, matkailu avartaa, matkailuvaunu, matkailuvaunut, matkailuauto b kortti, matkailuvaunu b-kortti, matkailualan työpaikat, matkailu suomessa, matkailu uutiset, matkailu ala, matkailu suomi, matkailu elokuvat, matkailu työpaikat, caravan matkailu, matkailu ja ravitsemisala, matkailublogi, matkailu artikkeli, matkailu avartaa englanniksi, matkailu foorumi, cityshoppari matkailu, matkailu avoimet työpaikat, matkailu äkkilähdöt, älypää matkailu, äkäslompolo matkailu, matkailu ja majoitus, matkailu blogilista, matkailu diilit, matkailu englanniksi, matkailu elinkeinona, matkailu finland, matkailu helsinki, matkailu ilmastonmuutos, matkailu ja ravintola-alan tes palkka, matkailu ja palveluliiketoiminta, matkailu ja ravintola ala, matkailu ja terveys, tech-uutisia, tech news, tech uutisia, matkailu uutisia, matkailu kotimaassa, matkailu koulutus, matkailu keskustelu, matkailu kiinnostaa lapsiarkea enemmän, matkailu lehti, matkailu lasten kanssa, matkailulehdet, matkailu lainsäädäntö, matkailumainos, matkailumarkkinointi, matkailu nähtävyydet, matkailu opiskelu, matkailuohjelma, matkailu pohjanmaa, matkailu suomessa kesällä, influencer, influencers, vaikutusvalta, vaikuttajat. luettelo bloggaajista, top bloggaajia, kuuluisia bloggaajia, parhaat bloggaajat, tunnetuimpia bloggaajia, visit, bloggaajia Ruotsista, bloggaajia Suomesta, bloggaajia Tanskasta, bloggaajia Norjasta, bloggaajia Virosta, bloggaajia Islannista, bloggaajia Pohjoismaista, Mihin mennä, mitä tehdä, mitä nähdä, mitä vierailla, tiedot, tieto, informaatio, neuvonta, tiedotus, tiedotustoiminta, travel, matkailublogi, blogi, matkailubloggaaja, matkailutoimisto, turvallinen matka, turvallinen matkakohde lapsiperheille, turvallinen matkakohde, turvallinen matkakohde yksin matkustavalle, turvallinen matkalaukku, turvallinen matkailu, turvallinen matkailumaa, turvallinen matkatoimisto, turvallinen matkapuhelin, turvallista matkaa, turvallista matkaa aalloilla elämän. turvallista matkaa aalloilla, turvallista matkaa englanniksi, turvallista matkaa in english, halpa ja turvallinen matkakohde, turvallista matkaa kanssa hyvän ystävän, perheblogi lista, lapsiperheenmatkat, lapsiperheen matkat, turvallinen käsilaukku matkalle, matkusta turvallisesti, eurooppalainen sairausvakuutuskortti, matkustaja-alus turvallisuus, matkustaminen, matkustusturvallisuus, turvallisuus. matkailu, matkailuelinkeino, matkailuauto, matkailuautot, matkailumessut, matkailu messut, matkailuala, matkailuauto vuokraus, matkailualan perustutkinto, matkailu avartaa, matkailuvaunu, matkailuvaunut, matkailuauto b kortti, matkailuvaunu b-kortti, matkailualan työpaikat, matkailu suomessa, matkailu uutiset, matkailu ala, matkailu suomi, matkailu elokuvat, matkailu työpaikat. Suomen suosituin matkailumedia, caravan matkailu. Suomen blogimedia, perhe blogi, perheblogiyhteisö. matkailu ja ravitsemisala, matkailublogi, matkailu artikkeli, matkailu avartaa englanniksi, matkailu foorumi, cityshoppari matkailu, matkailu avoimet työpaikat, matkailu äkkilähdöt, älypää matkailu, äkäslompolo matkailu, matkailu ja majoitus, matkailu blogilista, matkailu diilit. matkailu englanniksi, matkailu elinkeinona. Perheen kanssa Naantali, Naantali lapsille, Naantali kaupunki, Visit Naantali, VisitNaantali, Naantali.fi, Visitnaantali.com, Minilomalle lasten kanssa, Naantalin virallinen matkailusivusto, Naantalin kylpylä pienten lasten kanssa, Testissä Naantalin kylpylä lapsiperheen näkökulmasta, Tekemistä lapsille, Majoitusta perheille, vinkkiä, Kaunis ja tilava koti Naantalin keskustassa. matkailu finland, vuoden perheblogi, vuoden matkailublogi, matkailu helsinki, matkailu ilmastonmuutos, matkailu ja ravintola-alan tes palkka, matkailu ja palveluliiketoiminta, matkailu ja ravintola ala. matkailu ja terveys, matkailu kotimaassa, matkailu koulutus, matkailu keskustelu, matkailu kiinnostaa lapsiarkea enemmän, matkailu lehti, matkailu lasten kanssa, matkailulehdet, matkailu lainsäädäntö, matkailumainos, matkailumarkkinointi, matkailu nähtävyydet, matkailu opiskelu, matkailuohjelma, matkailu pohjanmaa, matkailu suomessa kesällä, pohjolan matka perhematka, paras perhematka, perhematka trjous, muumimaailma kartta, muumimaailma paketti, muumimaailma ale, muumimaailma kesätyö, muumimaailma oy. muumimaailma mörkö, muumimaailman hahmot, muumimaailma perhelippu, muumimaailma kesätyö palkka. Kaikki blogit puheenaiheesta Perhe, muumimaailma hinnasto, muumimaailma avoinna, muumimaailma avoimet työpaikat, muumimaailma alennus, muumimaailma aikuisille, muumimaailma arvostelu, muumimaailma arvonta, muumimaailma alennusliput, muumimaailma avustaja, muumit ääninäyttelijät, muumit älypää, muumit äidinrakkaus, muumit ääni kelon sisällä, muumit äänikirja, muumit äiti, muumit äitiyspakkaus, muumimaailma bussi, muumimaailma blogi, muumimaailma blogspot, muumimaailma bussi turusta, muumimaailma bussikuljetus, muumimaailma camping, muumimaailma club one, muumimaailma etusivu, muumimaailma englanniksi, muumimaailma emma-teatteri, muumimaailma esitykset, muumifilosofia, muumit festarit. muumimaailma fi suomi pelit, muumimaailma grilli, muumimaailma grillaus, muumimaailma google maps, muumimaailma hotellipaketti sokos, muumimaailma hotelli, muumimaailma historia, muumimaailma haahtela, muumimaailma ilmainen pysäköinti, muumimaailma isovanhemmat, muumimaailma ikä, muumimaailma ja todellisuus. muumimaailma ja risteily, muumimaailma ja majoitus, muumimaailma ja väskin saari, muumimaailma kokemuksia, muumimaailma kävijämäärä, muumimaailma kauppa, muumimaailma koodi, muumimaailma kampanjakoodi, muumimaailma lahjakortti, muumimaailma liput, muumimaailma liput tarjous, muumimaailma liput alennus, lomalle lasten kanssa, Suomen parhaat lapsiystävälliset kylpylät, perheblogi, matkailublogi, blogi perheestä.Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory