Elisheva & Shoshanan hoitokosmetiikka LAHJAPAKKAUS 2021 nyt myynnissä! + Lisätty alennuskoodi!

Elisheva & Shoshanan hoitokosmetiikka LAHJAPAKKAUS 2021 nyt myynnissä! + Lisätty alennuskoodi!

NordenBladet – Joulukuu on lahjojen antamisen aikaa. Juuri nyt on oikea aika hankkia lahjat kuusen alle! Virolainen laatutarkastettu käsityökosmetiikkabrändi Elisheva & Shoshana koonnut on sitä varten ylellisen ja sielulla pakatun lahjapakkauksen, joka sisältää neljä luontoystävällistä hittituotetta. Virkistä ja vahvista kehoasi, elimistöäsi ja hiuksiasi laadukkailla magnesiumtuotteilla ja hemmottele ihoa kuorivalla ja kosteuttavalla voidemaisella kahvisaippualla!

Tämän vuoden ”E&S Gift Box 2021” lahjapakkauksesta löydät:

Magnesiumkloridi-kylpyhiutaleet Natural STRONG 47 %
Elisheva & Shoshanan ”Magnesiumkloridi-kylpyhiutaleet Natural STRONG 47 %” ovat laajasti vaikuttava, lihaksia rentouttava, lihaskouristuksia lievittävä ja hermojärjestelmää rauhoittava luonnollinen kylpylisä. E&S magnesiumkloridihiutaleet imeytyvät huippunopeasti, soluihin päätymiseen kuluu 5-15 sekuntia. Soluihin pääsee magnesiumista jopa 95 %, joka on moninkertaisesti enemmän kuin kapseli-, jauhe- tai tablettimuodossa suun kautta saatuna – transdermaalinen magnesium ei rasita vatsaa eikä ruoansulatuskanavaa. Magnesiumkloridi (MgCl₂) voi auttaa lieventämään seuraavia vaivoja: masennus, ärtyisyys, väsymys, päänsärky, astma, lihasjännitykset, lihaskivut, unihäiriöt, kouristukset, suolistosairaudet, detoksifikaatio, ylipaino ja magnesiumin puute. Magnesiumkloridi on merkittävä myrkyllisten aineiden ja raskasmetallien poistaja ja elimistön kivennäisainetasapainon palauttaja, se säätelee kolesterolin tuotantoa ja on hyvä verenpaineen normalisoija.

Magnesiumia sisältävä Hair Energy Maximus+ päänahkasuihke
Hiusten terveys ja kauneus saa alkunsa päänahasta. Elisheva & Shoshanan ”Magnesiumia sisältävä Hair Energy Maximus+ päänahkasuihke” on huipputehokas päänahanhoitotuote henkilöille, jotka kärsivät päänahan ongelmista (hilse, hiustenlähtö, psoriasis, dermatiitti, tali-ihottuma, kutina, päänahan silsa, tms.). Magnesiumia sisältävä Hair Energy Maximus+ -päänahkasuihke poistaa päänahasta siihen kertyneet kalsiumsuolat, jotka jarruttavat hiuskarvan aineenvaihduntaa ja päänahan hapensaantia. Suihke imeytyy päänahkaan suihkuttamalla huippunopeasti, soluihin päätymiseen kuluu 5-15 sekuntia. 10 suihkauksessa on 100 mg (28% RDA).

Piparminttu- ja Magnesiumkloridikylpysuola
Elisheva & Shoshanan käsin valmistettu ”Piparminttu- ja Magnesiumkloridikylpysuola” on laajasti vaikuttava ja tulehduksen vastainen kylpylisä. Suolakylvyssä käyminen lisää veren määrää, joka voi merkittävästi auttaa kroonisen väsymyssyndrooman yhteydessä. Infektiot ja toksiinit aiheuttavat kehossa vedenpuutetta. Merisuola antaa keholle mahdollisuuden imeyttää enemmän vettä ja se on hyödyllistä lymfajärjestelmälle. Lisäksi se osallistuu osmoottisiin prosesseihin ja puhdistaa siksi tehokkaasti soluja. Magnesiumkloridi (MgCl₂ – 6H₂O) voi auttaa lievittämään seuraavia vaivoja: masennus, astma, lihasjännitykset, unihäiriöt ja kouristukset. Luonnollinen piparminttuöljy (Mentha Avensis Leaf Oil) auttaa vilustumisen oireiden ja päänsäryn lievitykseen.

Voidemainen Kahvi- ja arganöljysaippua
Elisheva & Shoshana (E&S) käsin valmistetussa Kahvi- ja arganöljysaippuassa on miellyttävä aromi, voidemaisen kosteuttava ja ravitseva koostumus ja se on ihoa puhdistava ja suojaava ihoystävällinen pesuaine sekä käsille että vartalolle. Sertifioiduilta viljelijöiltä peräisin oleva, Ruotsissa paahdettu kahvi antaa saippualle luonnollisen kermaisen värin ja rauhallisesta aamukahvista koko päivän muistuttavan hyvän tuoksun. Saippua poistaa hellävaraisesti ikääntyneet ihosolut ja muuttaa ihon pehmeäksi ja sileäksi. Saippuan sisältämä Pohjois-Afrikassa luonnossa kasvavan harvinaisen arganpuun (Argania spinosa) siemenistä puristettu korkealaatuinen arganöljy on voimakkaasti kosteuttava ja vaikuttaa antibakteriaalisesti.

Ilahduta itseäsi tai läheisiäsi ja osta sydämellä valmistettu lahja jo tänään! Käytä alennuskoodia: NORDENBLADET21 niin saat upean joulupakkauksen ”E&S GIFT BOX 2021” 15 % edullisemmin! Alennus on voimassa 1.-31. joulukuuta 2021 (tai niin kauan kuin tuotteita riittää). Tilauksen voit laatia verkkosivustolla ElishevaShoshana.com TÄSSÄ.

PS! Lahja on kauniisti käsin pakattu ja heti valmis annettavaksi (paketin sisällä ei ole hintalappuja eikä laskua). Nopea ja edullinen kuljetus Viron, Suomen, Ruotsin ja Latvian alueella.

Sydäntä lämmittävää pyhäaikaa Elisheva & Shoshanan seurassa!

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory