KATSAUS kuuluisan bulgarialaisen selvännäkijä Vangan ennustuksista. Osuvatko kaikki todellakin kohdalleen?

KATSAUS kuuluisan bulgarialaisen selvännäkijä Vangan ennustuksista. Osuvatko kaikki todellakin kohdalleen?

OHMYGOSSIP – Eurooppa jää autioksi: Selvännäkijän mukaan Eurooppa jää vuonna 2016 autioksi, kylmäksi ja lähes elottomaksi. Tämän aiheuttajana Vanga pitää kemiallisten aseiden käyttöä äärimmäisyysaineksia vastaan. Pariisi ja Brysselin terrori-iskujen jälkeen Euroopan parlamentti julkisti raportin, jossa tuodaan selvästi esiin vaara, että ISIS saattaa seuraavissa hyökkäyksissään ottaa käyttöön kemiallisia tai biologisia aseita. Epäilyä vahvistaa se tosiasia, että ISIS on yhä enemmän alkanut värvätä kemistejä, fyysikkoja ja ohjelmoijia.

Kiinasta tulee uusi supervalta: Ennustuksen mukaan se tapahtuu vuonna 2018 ja samalle se asettaa pisteen USA:n valtiolle ja sen taloudelle. Vangan mukaan kehittyneet maat vaihtavat kolmannen maailman kanssa asemia ja hyväksikäyttäjistä tulee hyväksikäytettyjä. Vuonna 2011 Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) ennusti, että Kiinan talous ohittaa Yhdysvaltain talouden vuonna 2016 ja maasta tulee uusi supervalta.

Nälänhädille asetetaan raja: Vaikkakaan Vanga ei osannut sanoa tarkkaa vuotta, hän ennusti, että nälänhädät loppuvat maailmassa välillä 2025–2028.

Ihmiset pyrkivät Venukseen: Selvännäkijän mukaan Venukselta aletaan vuonna 2028 etsiä uusia energialähteitä, sinne lähetetään miehitetty avaruusalus. Lisäksi Venukselle saattaa syntyä ihmisasutusta. Ennustus tuntuu kuitenkin hieman kummalliselta, sillä tiettävästi lämpötila Venuksen pinnalla on lähes 500 astetta.

Euroopassa ovat vallassa muslimit: Sokea ennustaja veikkasi, että vuoteen 2043 mennessä muslimit ovat valloittaneet Euroopan. Roomasta tulee siinä tapauksessa islamilaisen kalifaatin pääkaupunki. Vangan mukaan se tapahtuu silloin, kun Syyrian valtio kaatuu Eurooppaan suuntautuvan pakolaisvyöryn tuloksena. Sen jälkeen maailmaan pitäisi syntyä myös uusi uskonto.

Jääkentät sulavat: Baba Vangan mukaan vuoteen 2043 mennessä maapallon napajäätiköt ovat sulaneet ja sen seurauksena valtamerten veden pinta kohoaa. Jotkut tutkimukset ovat vahvistaneet ennustuksen – maailmanlaajuisen lämpenemisen tuloksena maa saattaakin olla siihen mennessä jäätön.

Elimiä voi kloonata: vuoteen 2046 mennessä on lääketiede kehittynyt niin pitkälle, että elinten kloonaaminen ja keinotekoinen valmistaminen on mahdollista. Siitä pitäisi Vangan mukaan tulla helpoin ja suosituin hoitomuoto.

USA yrittää hyökätä Euroopan kalifaattia vastaan: vuonna 2066 amerikkalaiset yrittävät käyttää Roomaa vastaan hyökätessään uudenlaista ilmastoasetta, vapauttaakseen Euroopan muslimien vallasta.

Kommunismin paluu: vuoteen 2076 mennessä luokkayhteiskunta katoaa ja saapuu niin sanottu kommunismi. Sen leviäminen käsittää Euroopan lisäksi myös muun maailman.

Vedenalaisten sivilisaatioiden synty: Vanga ennusti, että avaruusolentojen avulla ihmiset oppivat vuoteen 2130 mennessä tulemaan toimeen veden alla ja on mahdollista, että osa sivilisaatiosta muuttaakin asumaan valtamerten syvyyksiin.

Maailmanloppu: Vuoteen 3797 mennessä on kaikki elämä Maassa kuollut. Siihen mennessä ihmiset ja tiede ovat kehittyneet niin pitkälle, että muutetaan uuteen tähtijärjestelmään. Seuraavan vuosituhannen aikana asutetaan useita planeettoja ja vuonna 4674 ihmisiä on yhteensä 340 miljardia. Yhtenä hetkenä tämäkin alue on liian pieni ja vuonna 5078 päätetään poistua universumin alueelta, vaikka 40 % ihmisistä vastustaa sellaista päätöstä.

Kuva: Vanga (OHMYGOSSIP)

Lue myös:
SALALIITTOTEOREETIKOT: Heittävätkö selvännäkijä Vangan pahaenteiset ennustukset vuoden verran? Alkaako kolmas maailmansota vuonna 2018?

OHMYGOSSIP – Maailmankuulu bulgarialainen selvännäkijä Vanga ennusti jo vuosikymmeniä sitten maailman tulevaisuuden. Sokea mystikko näki ennakolta 11. syyskuun terrori-iskut, Islamilaisen valtion synnyn ja valloitukset, Yhdistyneen kuningaskunnan eron Euroopan unionista, Syyrian sodassa tapahtuneet hyökkäykset kemiallisin asein, yleismaailmallisen lämpenemisen ja myös sen, että USA:n 44. presidentti on mustaihoinen ja jää viimeiseksi demokraattiseksi valtion päämieheksi. Salaliittoteoreetikot eivät epäile Vanga ennustuksia, mutta ovat päätyneet johtopäätökseen, jonka mukaan selvännäkijän pahaenteiset ennustukset saattavat erehtyä ajallisesti vuodella

Donald Trumpin voiton ennustanut velho Horacio Villegasin näky: Ydinsota alkaa jo tänä vuonna – 13. toukokuuta!
OHMYGOSSIP – Velho Horacio Villegas näki Donald Trumpin voiton USA:n presidentinvaaleissa jo vuonna 2015. Nyt sanansaattaja on vakuuttunut, että ydinsota alkaa vain muutaman viikon päästä.


Tags assigned to this article:
Vanga

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory