5 SELVÄÄ MERKKIÄ: rakkaasi ei enää rakasta sinua

5 SELVÄÄ MERKKIÄ: rakkaasi ei enää rakasta sinua

OHMYGOSSIP – Tuntuuko sinusta, että miehesi etääntyy sinusta päivä päivältä yhä enemmän? Vaistot eivät yleensä petä ketään, mutta ollaksesi varma, lue myös alla olevat kohdat, koska juuri ne ovat ensimmäisiä merkkejä siitä, että rakkaimman tunteet sinua kohtaan ovat todellakin jäähtyneet.

Hän pitelee etäisyyttä.
Hän on vajonnut ajatuksiinsa. Keskustelut teidän välillänne ovat yleensä yksipuolisia ja hän ei näytä olevan jutustasi kovin kiinnostunut. Sinusta tuntuu siltä, että häntä häiritsee jatkuvasti jokin.

Hänellä on koko ajan mieletön kiire.
Hän ei tee enää sinun kanssasi yhteisiä suunnitelmia, sillä hän väittää, että hänelle vain on niin kiire. Kuitenkin hän käy ulkona, mutta nyt sinut yksinkertaisesti jätetään suunnitelmista pois.

Hän ei halua olla ystäväpiiriisi yhteydessä.
Hän välttää tilanteita, joissa voi tavata sinun ystäviäsi. Hän pelkää että silloin pitää vastata epämiellyttäviin kysymyksiin. Samalla näet, että hänelle on ilmestynyt paljon uusia tuttavuuksia ja hän viettää aikaansa pikemmin näiden kanssa.

Sinä saat kaiken huonon niskoillesi.
Samalla kun hän näyttää muille iloisempaa ja hauskempaa puoltaan, kotiseinien välillä hänen käyttäytymisensä muuttuu kokonaan. Hän käyttäytyy sinua kohtaan huonosti ja sanoo sinulle rumia asioita.

Kaikki, mikä ennen oli hyvää, on nyt epämiellyttävää.
Hän ei enää naura sinun vitseillesi, pikemminkin tuntuu siltä, että ne häiritsevät häntä. Kaikki, mitä hän aiemmin sinussa rakasti, saa hänet nyt ilmehtimään kielteisesti. Jopa sinun äänesi vaikuttaa häneen ärsyttävästi.

Kuva: OHMYGOSSIP (Kuva on havainnollistava)


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory