3 HYÖDYLLISTÄ VINKKIÄ: opeta lapselle potalla käyminen selväksi kolmessa päivässä!

3 HYÖDYLLISTÄ VINKKIÄ: opeta lapselle potalla käyminen selväksi kolmessa päivässä!

OHMYGOSSIP – Kun lapselle potan esittelystä puhutaan, lapset ovat siihen todellisuudessa valmiita aiemmin kuin ehkä osaisit arvatakaan. Kuuden lapsen äiti Lora Jensen väittää, että vaippojen pitäisi kadota kotoa viimeistään lapsen 22. elinkuukauteen mennessä.

Lapset ovat erittäin uteliaita ja oikein asiaa lähestyttäessä ei potalla käymisen opettaminen heille ole lainkaan vaikeaa. Tässä on kuitenkin kolme asiaa, jotka jokaisen äidin tulee sen hetken saapuessa tietää. Ja uskokaa tai älkää, mutta Loran mukaan näitä neuvoja noudattaessa lapsi oppii potalla käymisen vain kolmessa päivässä.

Puhu lapsesi kanssa.
Koska pikkulapset ovat tottuneet siihen, että kantavat käymälää periaatteessa koko ajan mukanaan, he eivät itse tule huomanneeksikaan sitä, että menisivät hädän tullen potalle. Älä koskaan sano lapselle, että hänen tulee mennä potalle, vaan yksinkertaisesti muistuta häntä hiljaa siitä.

Hävitä häiritsevät tekijät.
Varaa kolme päivää ja älä pane tätä aikana edes teeveetä päälle. Toimikaa vain lapsen kanssa – siten kaikenlaiset häiritsevät tekijät katoavat täysin ja lapsen on helpompi tuntea ja muistaa, onko tarpeen käydä potalla ja milloin.

Heitä vaipat pois.
Juuri niin! Suhtaudu siten, että paluuta ei tästä lähin enää ole! Lapsi joko käy potalla tai käy potalla! Varatietä ei ole!

Kuva: OHMYGOSSIP


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory