Viro: Tallinnan lentoasemalta avautuu edessä olevana talvena ennätysmäärä kohteita

Viro: Tallinnan lentoasemalta avautuu edessä olevana talvena ennätysmäärä kohteita

NordenBladet – Tallinnan lentoasema ilmoitti, että edessä olevana talvena on kohdevalikoimassa 40 kaupunkia, joka on uusi ennätys. Kohteita on paljon, sillä lentoyhtiöt kilpailevat koronakriisiä seuraavien markkinoiden jaosta, kertoo uutislähetys Aktuaalne kaamera (”ajankohtainen kamera”).

Myös Tallinnan lentoaseman matkustajamäärä on nousussa. Lokakuussa heitä oli 185.000, joka on suurin määrä kriisin alusta lähtien. Kriisiä edeltävästä tasosta se muodostaa hieman yli puolet.

Lentojen keskimääräinen täyttyvyys on samoin parantunut ja se oli lokakuussa 68 prosenttia. Vuosi sitten täyttyvyys oli noin 30 prosenttia.

”Puolitoista vuotta kestäneen matkailu- ja lentosektorin erittäin vaikean tilanteen jälkeen lentoyhtiöiden pitää nopeasti palauttaa markkinaosuutensa ja nyt avataan paljon kohteita. Ja mikä matkustajille kaikkein tärkeintä, liput ovat nyt erittäin edullisia. Tähän mennessä on ymmärretty, että matkustaminen ei ole sama kuin tartunnan saaminen. Toisin sanoen tartunta voi tavoittaa meidät täällä Virossakin. Matkalle mennään tavallisesti rokotettuina, mutta kehotamme kaikkia ihmisiä rokottautumaan, se tekee matkailusta paljon helpomman, paljon huolettomamman”, sanoi Tallinnan lentoaseman kaupallinen johtaja Eero Pärgmäe.

Lähde: NordenBladet.ee

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory