Virolaiseen joulufilmiin yrittävät tuhannet lapset päästä!

Virolaiseen joulufilmiin yrittävät tuhannet lapset päästä!

OHMYGOSSIP –  Virolaiseen joulufilmiin yrittävät tuhannet lapset päästä, muiden joukossa käsikirjoittajan ja ohjaajan Anu Aunan tytär Mona! Vuoden 2018 lopulla ensiesityksensä saavan lastenfilmin ”Eia jõulud Tondikakul” (Eian joulu Tondikakussa) esiintyjien etsinnästä vastaava tiimi kiertää tällä hetkellä pitkin Viroa etsimässä pääosan näyttelijöitä. Tähän mennessä on osallistumistoiveestaan ilmoittanut noin 3.000 lasta. ”Se oli erittäin suuri yllätys, emme voineet kuvitellakaan, että niin lyhyessä ajassa paikat täyttyvät kaikissa kaupungeissa. On mystistä, että määrä on niin suuri”, kertoi ohjaaja Anu Aun ETV:n lähetyksessä Ringvaade.

Castingin johtajan Anu Tähemaan mukaan huomiota ovat herättäneet jotkut lapset, jotka tekevät asioita toisin kuin muut. Aun loi Eian hahmon kolme vuotta sitten tyttärensä Monan mukaan, joka samoin yrittää siepata filmiroolia itselleen. Aun vakuutti, että tyttärellä on kuitenkin samanlaiset mahdollisuudet päästä filmiin kuin muillakin lapsilla.

”Eian joulu Tondikakussa” on seikkailullinen lasten joulufilmi 10-vuotiaasta Eiasta, jonka suunnitelmat saavat yllättävän käänteen, kun kaupunkilaistyttö viedään joululomalle keskelle koskematonta luontoa salaperäiselle etelävirolaiselle maatilalle. Eia ei osaa aluksi aavistaakaan, että hän alkaa hyvin pian pelastaa tuhotuttavaksi tuomittua erämetsää, yhdistää kahta rakastavaa ihmistä ja selvittää oman perheensä ankarasti suojeltua salaisuutta.

”Eian joulu Tondikakussa” -elokuvan ohjaaja ja käsikirjoittaja on Anu Aun, tuottajat Maie Rosmann-Lill ja Maario Masing, ohjaaja Heiko Sikka, luonto-osien ohjaajat Remo Savisaar ja Ants Tammik sekä taiteilija Matis Mäesalu. Lastenfilmin kuvaukset alkavat ensi vuoden tammikuussa ja ensi-ilta on joulukuussa 2018. Elokuva valmistuu tuotantoyhtiöiden Luxfilm ja Kinosaurus Film yhteistyönä. Elokuvan talousarvio on 1,1 miljoonaa euroa.

Lähde: Ohmygossip.ee
Kuva: Sirly OderMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory