Veikkaus onnitteli 87 miljoonan euron Eurojackpot-voittajaa

Veikkaus onnitteli 87 miljoonan euron Eurojackpot-voittajaa

OHMYGOSSIP – Suomen kaikkien aikojen suurin Eurojackpot-voittaja on nyt löydetty: hän saa noin 87 miljoonaa euroa reilun kahden viikon kuluttua, kun pelin normaali protestointiaika päättyy.

Viime viikonloppuna peräti 87 000 000 euroa voittanut Eurojackpot-voittaja on ilmoittautunut Veikkaukselle. Veikkaus on päässyt onnittelemaan voittajaa. “Olemme iloisia, että voittaja on nyt löytynyt. Monet suomalaiset jännittivät kautta aikojen suurimman Suomeen osuneen pelivoiton löytymistä, ja nyt tiedämme, että voittotosite on tallessa. Kyllä tämä on ainutlaatuinen tilanne myös meille Veikkauksessa”, kertoo haaveilupelien liiketoimintajohtaja Anu Kytö.

Suomen kautta aikojen suurin Eurojackpot-voitto osui riville, joka pelattiin Tampereella sijaitsevassa Lielahden K-Citymarketissa. Voitto lähentelee samalla myös suurinta mahdollista voittoa, sillä pelin yläraja on 90 miljoonaa euroa. Voittajan yksityisyyden suojelemiseksi Veikkaus ei anna lisätietoja voittajasta.

Kuva: OHMYGOSSIP

Lue myös:
Eurojackpotista 87 MILJOONAA voittanut kokeili onneaan yhden rivin pikapelillä Lielahden K-Citymarketissa + Suurimmat Eurojackpot-voitot, kaikki maat


Tags assigned to this article:
EurojackpotVeikkaus

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory