Viron yleisradioyhtiö ERR:n uudeksi johtajaksi valittu Erik Roose lupaa korostaa uutta mediaa

Viron yleisradioyhtiö ERR:n uudeksi johtajaksi valittu Erik Roose lupaa korostaa uutta mediaa

OHMYGOSSIP РKesäkuusta yleisradioyhtiön uutena hallituksen puheenjohtajana tehtävässään aloittavan Erik Roosen mukaan tulee ensi sijassa ratkaista digitaalisen median jälkeenjääneisyys.

Studiohaastattelussa Roose sanoi uutislähetykselle Aktuaalne kaamera, että yleisradioyhtiön tärkein ongelma on nykyisin koko uusi media, jonka rahoitusta lainsäätäjä ei ole erityisesti osannut ennakoida. Hän sanoi, että tilanne radion ja television osalta ei ole niin kriittinen.

ERR:n talousarviosta Roose sanoi, ett√§ vuodeksi 2017 varattu 37 miljoonaa euroa on suuri numero. ‚ÄĚYht√§ kotitaloutta kohti se tekee 4-5 euroa kuukaudessa. Niin edullista lehtitilausta ei nykyisin saa. T√§n√§√§n veronmaksaja saa eritt√§in hyv√§n tuotteen sill√§ rahalla. Se ei varmastikaan tule liian kalliiksi‚ÄĚ.

Kuva: Erik Roose (Peeter Langovits/Scanpix)
Lähde: Ohmygossip.ee
Lue myös:
Viron yleisradion johtajaksi pyrkivä Mart Luik: Tulee lopettaa sellainen itku ja valitus, että rahaa ei ole
OHMYGOSSIP ‚Äď Viron yleisradion (ERR) hallituksen puheenjohtajaksi ehdolla oleva Mart Luik katsoo, ett√§ yleisradion 37 miljoonan euron talousarvio riitt√§√§ hyv√§n ohjelman tekemiseen. Luik kertoi maanantaina haastattelussaan Raadio 2:lle, ett√§ ERR:n talousarvio on riitt√§v√§, mutta sit√§ tulee k√§ytt√§√§ t√§h√§nastista huolellisemmin.


Tags assigned to this article:
Erik RooseERRViro

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory