Mainos:MTG möi Baltian tv-kanavansa pois

MTG möi Baltian tv-kanavansa pois

OHMYGOSSIP РRuotsalainen suurkonserni MTG möi kolme TV-kanavaa Virossa (TV3, TV3+, TV6), viisi TV-kanavaa Latviassa (TV3, TV3+, TV6, Kanals 2 ja LNT) ja kolme TV-kanavaa Liettuassa (TV3, TV6, TV8) 115 miljoonalla eurolla Providence Equity Partnersille.

Kaksikymmentä vuotta Baltiassa TV- ja radiobisnestä tehnyt MTG päätti myydä Baltian liiketoimintansa, koska se uudistaa konserninsa liiketoiminta-aloja. Ostajana olevalle Providence Equity Partnersille kuuluu Latviassa ja Liettuassa toimiva matkapuhelinoperaattori. Yksi yrityksen johtajista Karim Tabet sanoi ostoa kommentoidessaan että MTG-ryhmän Baltian TV- ja radiokanavat ovat sektoreillaan pääosin markkinajohtajia, jonka vuoksi niitä on mahdollista kehittää menestyksekkäästi eteenpäin.

Tabetin kollegan Robert Sudon mukaan Viro, Latvia ja Liettua ovat Euroopan unionin voimakkaimmin kehittyvi√§ markkinoita, josta syyst√§ kanavien ostaminen on lupaava ja toivoa her√§tt√§v√§ sopimus. ‚ÄĚT√§√§ll√§ ty√∂skentelee kokeneita ihmisi√§, joiden kanssa haluamme my√∂s jatkaa edelleen‚ÄĚ, Sudo sanoi.

Kuva: MTG.com
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
MTGProvidence Equity Partners

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory