Haluaisin jo aloittaa kevään puutarhatyöt!

Haluaisin jo aloittaa kevään puutarhatyöt!

OHMYGOSSIP – Kaksi päivää Viron säät olivat kauniit, jonka vuoksi eilen nukkumaan mennessä tein tämän päivän sääennustetta katsomatta mielessäni suunnitelman, että aloitan tänään kevään puutarhatyöt. Suunnitelmissa oli haravoida lehtiä ja siivota nuotioon puiden murtuneita ja maahan pudonneita oksia. Mutta jo yöllä heräsin valtavaan myrskyyn ja sateeseen, joka hakkasi vasten ikkunaa, ja ymmärsin, että tämän päivän suunnitelmia tulee muuttaa.

Lapset jäivät tänään toista kertaa tällä viikolla kotiin – sallin lasten jäädä pois koulusta, kun näen, että heillä on suuri univelka. Rasitus on ympäri vuoden niin suuri, että kevätväsymys ei ole mikään yllätys. Estella Elisheva menee ensi viikolla leirille ja pakkaa jo tavaroitaan, Ivanka Shoshana taas surffaa internetissä, 8-vuotiaaksi hän on siinä hyvin taitava. Ja minä ajattelen, että siivousta ei voi enää kovin pitkään lykätä eteenpäin, muuten taloon tarvitaan lisäsiipi. Kevääseen mennessä kerääntyy aina niin mielettömästi turhaa ja liiallista tavaraa, jonka tavallisesti yksinkertaisesti heitän pois (pl. pieneksi jääneet vaatteet, leikkikalut jne., jotka annan pois). Oikeastaan minä pidän siivouksesta ja lajittelusta hyvin paljon, pidän siitä, että olen perillä kaikesta ja tavarat ovat järjestyksessä. Esimerkiksi lapsena en voinut alkaa opiskella ennen kuin huone ja laatikostot olivat järjestyksessä, sillä muuten epäjärjestys häiritsi. Lasten saamisen jälkeen tämä perfektionismin osa-alue on kadonnut, tai jopa muuttunut päinvastaiseksi. Jokaisen vapaan sekunnin yritän käyttää työhön tai johonkin projektiin, mutta ympärillä vallitseva järjestys on kuitenkin miellyttävä ilmiö.

Sateinen näkymä talon eteen ja talon taakse. Odotan jo kesää niin kovin! Puutarhassa on paljon tehtävää ja kun ilmat muuttuvat kauniiksi ja luonto vihreäksi, täällä maalla on mielettömän kaunista!Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory