Muutoksia OHMYGOSSIP:ssa!

Muutoksia OHMYGOSSIP:ssa!

OHMYGOSSIP – Ohmygossipilla on lähikuukausina edessään suuria muutoksia – minulla on nimittäin suunnitelmissa muuttaa laajasti olemassa olevaa rakennetta ja strategiaa. Ensimmäinen suurempi muutos tulee olemaan se, että koko sivusto muuttuu enemmän blogi-keskeiseksi ja ulkomaan uutisten, referointien ja käännettyjen uutisten osuus vähenee. Myös seurapiiriuutisia Ohmygossip alkaa tarjota toisesta näkökulmasta – blogin pitäjien silmin nähtynä mielipidejuttuina tai sitten erikoishaastatteluina. Yleisellä linjalla on suunnitelmana vähentää yleistä päivittäisuutisten määrää ja kasvattaa blogipostitusten määrää.

Webistä blogiympäristöksi?
Kyllä ja ei. Ohmygossip jää tämän hetken suunnitelman mukaan kombosivustoksi – sellaiseksi, jonka pääpaino (n. 80 %) tulee olemaan minun henkilökohtaisilla blogipostituksillani ja lukijat saavat huolellisesti valikoidun otteen myös palstoista, jotka ovat meillä olleet vuosia suosittuja – Matkustelu & Kulttuuri; Koti & Lapset; Terveys-Keho-Henkisyys; Yhteiskunta & Seurapiiriuutiset; Kauneus & Muoti sekä Suhdepalsta. Lisäksi Ohmygossip tarjoaa ympäristön myös useille blogin pitäjille ja heidän kiinnostavia postituksiaan voitte luonnollisesti edelleenkin lukea Ohmygossipista.

Uudet bloggaajat
Blogin pitäjät, jotka haluavat tuoda bloginsa meidän yhteytemme tai aloittaa uuden blogin pitämisen, voivat esittää tällaisen toiveen osoitteeseen: helenareet@ohmygossip.ee (olisi hienoa, jos lähettäisitte sähköpostiviestinne viroksi tai englanniksi). Tällä hetkellä blogia voi kirjoittaa kolmella kielellä – viroksi (Ohmygossip.ee); suomeksi (Ohmygossip.fi) ja englanniksi (Ohmygossip.com). Lähiaikoina myös ruotsinkielisellä sivustolla (Ohmygossip.se).

Ohmygossip.ee:
Vironkieliset bloggaajat, joiden sivuilla on 50.000+ ainutlaatuista lukijaa kuukaudessa, voivat liittyä maksutta, blogien, joiden lukijamäärä on pienempi, vuosimaksu on 500.- euroa (yksityishenkilö) tai 1.500.- euroa (liikeyhtiö).

Ohmygossip.fi:
Suomenkieliset bloggaajat, joiden sivuilla on 80.000+ lukijaa kuukaudessa, voivat liittyä ilmaiseksi, pienempien lukijamäärien blogien vuosimaksu on 800.- euroa (yksityishenkilö) tai 2.400.- euroa (liikeyhtiö).

Ohmygossip.se:
Ruotsinkieliset bloggaajat, joiden sivuilla on 100.000+ lukijaa kuukaudessa, voivat liittyä ilmaiseksi, pienempien lukijamäärien blogien vuosimaksu on 1.000.- euroa (yksityishenkilö) tai 3.000.- euroa (liikeyhtiö).

Ohmygossip.com:
Englanninkieliset bloggaajat, joiden sivuilla on 100.000+ lukijaa kuukaudessa voivat liittyä ilmaiseksi, pienempien lukijamäärien blogien vuosimaksu on 1.000.- euroa (yksityishenkilö), 3.000.- euroa (liikeyhtiö).

Kaikki Ohmygossipin blogin pitäjät saavat ilmaisen hostingin ja omannimisen Ohmygossip-päätteisen domeenin lisäksi:

1) osansa meidän päivittäisestä liikenteestämme. Ohmygossip-sivuilla on 80.000-140.000 lukijaa päivässä (jopa 4,2 miljoonaa lukijaa kuukaudessa). Kaikki blogipostitukset näkyvät kaikkien sivujen etusivulla. Esimerkki: kirjoitat blogia viroksi, mutta silti blogipostituksesi linkki näkyy Ohmygossip.ee-sivun lisäksi myös Ohmygossip.fi-, Ohmygossip.se- ja Ohmygossip.com-sivuilla.

2) jakaa postituksiaan Ohmygossipin useita miljoonia seuraajia omaavissa sosiaalisen median ympäristöissä, sen mukaan, millä kielellä he blogiaan kirjoittavat: Twitter: (@Ohmygossip_ee; @Ohmygossip_fi; @Ohmygossip_se; @Ohmygossip_USA). Facebook: (Ohmygossip Eesti; Ohmygossip Finland; Ohmygossip Sweden ja Ohmygossip.com).

3) Sponsoroitujen postitusten tulo, jonka itse myytte, jää 100 %:sesti teille. 20 % sponsoroitujen postitusten tulosta menee Ohmygossipille, kun se on myyty suoraan meidän toimestamme tai ympäristön kautta. Kuvamainospalveluiden (header-sidebar-inside content) mainostulon pitää kokonaan Ohmygossip.

Palvelimen muutto
Maaliskuun lopussa meillä on edessä myös Ohmygossip-palvelimen muutto. Vaihdamme palvelun tarjoajaa ja muutamme sivumme Zone.ee:stä Veebimajutus.ee:hen. Toivomme, että muutto sujuu “kivuttomasti” ja sivustojen latauksessa/lukemisessa ei aiheudu muuton aikana häiriöitä. Päätös muuttoon ei ollut se, että Zone olisi huono tai tarjoaisi huonolaatuista palvelua, vaan se, että koska minulla on yli 30 domeenia ja lähes 10 verkkosivustoa, niitä on erittäin mukavaa hallita yhdestä paikasta. Pidän myös Veebimajutus-yrityksen tarjoamasta Iseteenindus-tilistä ja heidän puolestaan puhuu myös edullinen hinta. Toivon, että verkon nopeuskin paranee, mutta se riippuu paljon myös sivustolle tehdystä SEO:sta (joka minulla on kokonaan tekemättä ja tulisi lähiaikana ottaa tehtäväksi).

Lehden muotoilu
Tätä pohdin parhaillaan kaikkein eniten – millaiseksi etusivu tulisi tehdä?! Jos teillä on hyviä ideoita, kirjoittakaa! Haluan kirjoittaa uuden koodin ja antaa etusivulle täysin uuden ja tuoreen ilmeen! Pitäisikö valita yksinkertaisempi blogi-tyyli, jossa täispitkät postitukset vyöryvät ylhäältä alas ja yhden sidebarin versio tai olisiko parempi tehdä jokin toisenlainen magazine-tyylinen etusivu?

Muutoksia tulee lisää, mutta niistä puhun lähemmin jossain seuraavassa postituksessa!Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory