Helena-Reet Ennet: Minun terveysvinkkini!

Helena-Reet Ennet: Minun terveysvinkkini!

OHMYGOSSIP -Yksi maailman seuratuimmista naisbloggareista Helena-Reet Ennet antoi Terveyden Asialla -verkkomedialle omat terveysvinkkinsä.

Puhdas omatunto. Jos sinun ei tarvitse peitellä mitään ja sydämesi on puhdas, elämäsi on paljon onnellisempaa. Kun ihminen varttuu, hän usein menettää yhteyden viattomuuteensa. Yritä säilyttää se. Etsi sisäinen lapsesi sydämestäsi.
Rakkaus, rakkaus, rakkaus. Ilman että antaa rakkautta ja saa sitä me kaikki ihmiset olemme täysin tyhjiä. Tyhjä sydän taas on täynnä tuskaa ja tämä ei ole terveellistä psyykkisesti tai fyysisestikään. Rakasta ihmisiä ja luontoa ympärilläsi, sillä rakkaus siirtää vuoria.
Lepo. Älä työskentele liikaa, lepää välillä. Yksi päivä viikossa tulee levätä, vähintään. Tämä päivä täytyy omistaa kokonaan perheelle.
Usko. Usko Jumalaan ja usko myös itseesi. Tämä on usein kaikki mitä meillä on. Ilman uskoa menetämme toivomme ja ilman toivoa me kuihdumme pois.
Luonto. Pidä se lähellä itseäsi. Kehitä ja löydä enemmän kontakteja luontoon. Mitä enemmän olet siihen yhteydessä, sitä terveempi olet. Terveellinen ruoka on osa tätä, mutta vain yksi osa. Sinun täytyy nähdä koko kuva.

Helena-Reet Ennetillä on sosiaalisessa mediassa yli viisi miljoonaa seuraajaa. Tutustu OHMYGOSSIP-sivuston amerikkalaiseen versioon www.ohmygossip.com.

Lähde: Terveyden Asialla
Kuva: Helena-Reet Ennet (yksityiskokoelma)


Tags assigned to this article:
Helena-Reet Ennetterveysterveysvinkkini

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory