Suomi 100 -tuotteet ja palvelut kertovat tarinaa Suomesta

Suomi 100 -tuotteet ja palvelut kertovat tarinaa Suomesta

OHMYGOSSIP РElinkeinoelämä ja yritykset ovat aktiivisesti mukana Suomi 100 -juhlavuodessa. Yritysten innokkaan osallistumisen myötä tulossa on myös lukuisia juhlavuosituotteita. Virallisen Suomi 100 -tunnuksen omaavan tuotteen tai palvelun takana on aina tarina sekä yrityksen yhteiskunnallinen teko, joka vie Suomea eteenpäin.

Suomi 100 -ohjelmassa on lukuisia yritysten toteuttamia hankkeita ja monet tukevat ohjelmahankkeita yrityskumppaneina. Yrityksille on lisäksi toteutettu kaksi kaupallisen osallistumisen muotoa, joiden myötä syntyy Suomi 100 -tekoja, -tuotteita ja -palveluita. Suomi 100 -yrityskumppanuusohjelmaan kuuluvia tuotteita näkyy jo kauppojen hyllyillä. Tuote- ja palveluoikeudet myöntää Suomi 100 osana yritysten kanssa tehtävää yhteistyötä.

‚ÄĚErilaisilla tuotteilla on perinteisesti oma roolinsa merkkivuosien juhlistamisessa, niin my√∂s Suomen itsen√§isyyden juhlavuonna. Yhteist√§ kaikille Suomi 100 -tuotteille ja palveluille on tausta, tarina tai yhteiskunnallinen teko, joka perustelee valinnan osaksi itsen√§isyyden juhlavuoden ohjelmaa‚ÄĚ, p√§√§sihteeri Pekka Timonen Suomi 100:sta kertoo.

Suomi 100:n teettämän tutkimuksen* mukaan lähes 1,5 miljoonaa suomalaista on kiinnostunut juhlavuoden tuotteista. Juhlavuosituotteet ovat kysyttyjä lahjoina ja muistoesineinä, mutta myös arjen käyttötarvikkeina.

‚ÄĚJuhlavuosituotteisiin kuuluu elintarvikkeita, makeisia, kodintekstiilej√§, astioita, lasiesineit√§, koruja, vaatteita, kosmetiikkaa, lahjatavaroita, kodintuotteita ja piensisustusesineit√§. My√∂s uniikkeja variaatioita tunnetuista suomalaisista klassikoista on luvassa. Lis√§ksi on tekeill√§ tulevaisuuteen t√§ht√§√§vi√§ teknologisia ratkaisuja, sis√§lt√∂hankkeita ja innovaatioita‚ÄĚ, markkinointikoordinaattori Heidi Ketola Suomi 100 -sihteerist√∂st√§ kertoo.

Viralliseksi Suomi 100 -tuotteeksi tai palveluksi pääseminen edellyttää sitä markkinoivalta yritykseltä vahvaa sitoutumista juhlavuoteen ja sen yhdessä-teemaan. Taustalla olevan tarinan halutaan näkyvän, jotta kuluttaja voi arvioida, miksi juuri tämä tuote tai palvelu on Suomi 100 -tunnuksen ansainnut.

Suomi 100 -juhlavuoden viralliset yrityskumppanit, tuotteet ja palvelut sekä yritysten juhlavuoden hankkeet löydät tästä liitteestä. Listaa ylläpitää Suomi 100 -sihteeristö ja siinä olevat tiedot päivitetään yrityskumppanuusohjelman etenemisen mukaan.

*Suomi 100 selvitti suomalaisten tietoisuutta ja n√§kemyksi√§ tulevasta itsen√§isyyden satavuotisjuhlavuodesta syyskuussa 2015 ja syyskuussa 2016. Tilastokeskuksen kuluttajabarometrin yhteydess√§ tehdyss√§ v√§est√∂kattavassa tutkimuksessa haastateltiin yli tuhatta 15‚Äď85-vuotiasta Suomessa asuvaa henkil√∂√§ ja tulokset on suhteutettu vastaamaan koko v√§est√∂√§.

Kuva: OHMYGOSSIP
Lähde: suomifinland100.fi

Lue myös:
100 hyvää Suomesta -äänestysinto ylitti odotukseterror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory