Airbnb alkaa tarjota turisteille ainutlaatuisia kokemuksia

Airbnb alkaa tarjota turisteille ainutlaatuisia kokemuksia

OHMYGOSSIP – Airbnb esitteli hiljattain uutta ja upeaa matkapalvelua, joka luo kontaktin vieraiden ja paikallisten välillä, jotta turistit voisivat matkallaan kokea jotain erityisen ainutlaatuista, kertoo lonelyplanet.com.

Airbnb:ssä voi tästä lähtien varata kokemuksia paikallisten ihmisten kanssa. Tällä tarkoitetaan kaikkea alkaen kiertoajeluista ja tilaisuuksista aina konsertteihin ja työpajoihin asti. Tavoitteena on tarjota matkailijoille sellaisia asioita, joita paikalliset kokevat, elämällä juuri siinä paikassa, jossa he parhaillaan ovat matkustelemassa.

Palvelua on jo kokeiltu Lontoossa ja viime viikon perjantaista lähtien Airbnb:ssä tarjotaan enemmän kuin 500 kokemusta 12 kaupungissa koko maailmassa. Näiden joukossa on esimerkiksi viulun tekeminen Pariisissa, maratonjuoksijoiden valmennus Nairobissa ja samuraiden sparrauskumppanina oleminen Japanissa. Cape Towniin matkustavat voivat vierailla Nelson Mandelan entisessä vankisellissä, jota esittelee entinen vanginvartija Jack Swart. Arvioidaan, että noin 10 %:lla kokemuspalveluista on paikalliselle yhteisölle myönteistä vaikutusta ja niitä tarjoavat yhteisön omat järjestöt.

Kuva: Pariisi (Helena-Reet Ennet/OHMYGOSSIP)
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
Airbnbmatkailu

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory