Helena-Reet: Eilinen päivä eli katastrofi seuraa toistaan

Helena-Reet: Eilinen päivä eli katastrofi seuraa toistaan

NordenBladet – Eilinen päivä oli yksinkertaisesti kauhea, katastrofi katastrofin jälkeen. Sen lisäksi, että autoni tuulilasi on tällä hetkellä rikki, eilen rengaskin hajosi. Olemme ajaneet naulan tai jonkin metallikoukun yli, se aivan törrötti renkaasta ulos, kun hinausauto saapui paikalle.

Joka tapauksessa vakuutusyhtiön lähettämä autoapu saapui nopeasti ja paikkasi renkaan jotenkin tilapäisesti niin, että ”matkaa” saattoi jatkaa. Autoapu oli sitä mieltä, että jonkin aikaa voi ajella, mutta itse luulen, että tulee alkaa etsiä uutta rengasta (tai kokonaista rengaskertaa).

Sen jälkeen Ivanka kaatoi tietokoneeseeni maitoa ja taaaas, kolmas tietokone taas rikki ”ihmeellisten pikku kätösten avulla”. Onneksi meillä on tässä talossa yhteensä kahdeksan tietokonetta, joten työ ei pysähtynyt… mutta joka vähänkin tietokoneella työskentelee, se tietää, että tulee käyttää juuri sitä yhtä ”lemmikkikonetta”, joka on päivittäin käytössä, jotta saavuttaisi hyviä tuloksia.

Siihenkään päivän draamat eivät loppuneet. Ivankan saviharrastuspiirin opettaja ilmoitti, että on sairastunut ja kauan odotettua savipiiriä ei ole. Tämän epäonnistumisten ketjun ansiosta minulta jäi näkemättä myös WIT (Women in Technology) -online konferenssi, jota olin mielenkiinnolla odottanut.

Ajattelin, että lähden ulos kävelylle ja päästän ”ärtymyksen höyryt” ulos, mutta ulkona oli niin kylmä, että masennus päinvastoin syveni. Sitten tuli mieleen, että koulut pidetään koko maaliskuun kiinni ja lapset ovat epäopetuksessa. Siitä, miten huonosti kotiopetus niin pitkällä aikavälillä lapsiin vaikuttaa, kirjoitin TÄSSÄ. Ja sitten vielä se uutinen, että kaikki muut kaupat kuin apteekit ja ruokakaupat suljetaan. Eiiiii!

Mutta silti myönteisistäkin asioista. 🙂
– Tällä viikolla valmistui uusi hiirimaalaus sarjasta ”Hänen Ylhäisyytensä Hiiri Ensimmäinen”. Se on siten tämän sarjan 13. maalaus! Tehtävää on vielä paljon (samannimiseen lastenkirjaan on valmiina vain kaksi lukua ja maalauksia tulisi tehdä vielä yhtä paljon lisää).
– Aloitin myyntiympäristön ja huutokauppakeskuksen rakentamisen NordenBladetille.
– Sain maalauskokoelmaani lisää seitsemän mahtavan virolaisen taiteilijan taulua
Elisheva & Shoshana -brändi aloitti yhteistyön kahden upean kauneusblogin pitäjän kanssa
– Sain ilmoituksen, että koronarokotusjono on edennyt minuun asti ja että saan jo nyt perjantaina (12. maaliskuuta) ensimmäisen AstraZeneca-rokotteen
– Sain lahjaksi kivan urheilukellon Mi Smart Band 5. Siinä on upeita toimintoja, kuten sykemittari, henkilökohtainen aktiivisuusindeksi, REM-unen tunnistin ja muuta jännittävää. Esimerkiksi näen, kuinka paljon kaloreita olen polttanut. Tänään yhdistin sen puhelimessa Mi Fit -sovellukseen ja aloin käyttää sitä.
– Ostin kaupasta uusia lautasliinoja, joita koristivat suloiset leppäkertut ja kärpässienet! Hahhaa… pikkujuttu, eikös, mutta se kohotti mielialaani. Kokkasin monta tuntia (tein taas perunakotletteja, uunilihaa, tuoretta salaattia). Tarjoilin kauniisti (tein ruoasta kivat kasvot, joista lapset pitivät). Uutena tuotteena kokeilin Felixin pestomajoneesia. Se oli tosi hyvää!

Tämä tällä kertaa! Halauksia!
Lue myös minun aiemmat blogipostitukseni (kaikki postitukset voi lukea neljällä kielellä – viroksi, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!)Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory