Viro ja Suomi ovat köyhyystaulukossa samalla sijalla

Viro ja Suomi ovat köyhyystaulukossa samalla sijalla

OHMYGOSSIP – Uutistoimisto Bloomberg laatii vuosittain maailman valtioiden köyhyystaulukon, jossa tänä vuonna Viro, Suomi ja Belgia jakavat 25. sijaa. Viro savutti toissavuonna 47. sijan pisteillä 5,7, viime vuonna 40. sijan tuloksella 7,9 ja tänä vuonna Viro on noussut 65 maan joukossa 25. sijalle 9,7 pisteellä. Vaikka pisteet ovatkin muuttuneet vähän, Viron on kohonnut taulukossa paljon korkeammalle, joka on todellisuudessa huono osoittaja.

Köyhyystaulukon johtopaikoilla olivat Venezuela, Etelä-Afrikan tasavalta, Argentiina, Kreikka, Turkki, Espanja, Ukraina, Serbia, Brasilia ja Uruguay.

Kaikkein vähiten elämä köyhtyy Bloombergin tutkimuksen mukaan taulukon loppuosan maiden asukkailla. Taulukon viimeiset kolme ovat Thaimaa, Singapore ja Sveitsi, niitä ennen ovat Japani, Islanti, Taiwan, Tanska, Israel, Etelä-Korea ja Hongkong.

Meidän lähimaistamme Norja on sijalla 47. (pisteitä 7,3), Ruotsi 39. (8,3), Liettua 29. (9,5), Puola 28. (9,6), Suomi Viron ja Belgian kanssa 25. sijaa jakamassa (9,7) ja Latvia 18. sijalla (11).

Kuva: Helena-Reet Ennet/ OHMYGOSSIP
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
BloombergSuomiViro

Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory