Helena-Reet: Korona, rokottaminen, ruoat ja E&S-alennuskoodi!

Helena-Reet: Korona, rokottaminen, ruoat ja E&S-alennuskoodi!

NordenBladet – Taas on viikko vierähtänyt ja päivittäisestä blogin pitämisestä, vaikka kovin haluaisinkin, ei tule mitään. Päivät kuluvat yksinkertaisesti niin nopeasti. Ja välillä ajattelen, onko edes ajatusta kirjoittaa blogia joka päivä – mitä uutta siellä voisi olla – puuhaan lasten kanssa, valmistan ruokaa, siivoan, kehitän verkkosivustoja ja Elisheva & Shoshana -brändia. Same old, same old 🙂

Menen lähiviikkoina Sakun terveyskeskukseen rokotettavaksi. Saan COVID-19 -suojaksi AstraZenecan rokotteen. Aluksi varasin aikaa miettiäkseni, haluanko tulla rokotetuksi, mutta sitten päätin rokotteen hyväksi. Varmuuden vuoksi kävin SynLabissa tarkastuttamassa, olenko jo sairastanut koronan. Verikoe veroineen maksoi vähän alle 20 euroa ja vastaus tuli nopeasti – en ole vielä sairastanut, vasta-aineita ei ole.

Jostain syystä otan ruoista kuvia. Vietän joka päivä tunteja keittiössä, haluan tarjota perheelle sydämellä valmistettuja, hyviä ruokia. Se tosin vie paljon aikaa, mutta olen päätynyt sille kannalle, että jokainen minuutti, jonka itsellesi, perheelle, lapsille ja rakkaimmallesi varaat, on kullan arvoinen. Elämme vain kerran ja kuoltuamme ketään ei kiinnosta, montako yritystä rakensimme… sen sijaan on oleellista, että tänään ja nyt olemme onnellisia, kiitollisia ja elämäämme tyytyväisiä.

Aamiainen tänään (hyvin tyypillinen meillä kotona) – kaurahiutalepuuro, punajuuri, marinoitu tomaatti, tilli, hapankerma ja kahvi. Illaksi tein mielettömän hyvän kurpitsa-porkkanasoseen Kiovan kotlettien (kananfileekotlettien) kanssa.

Resepti: Kurpitsasose
Tarvitaan: kurpitsa, porkkana, chilipippuri, tomaattisose, hyppysellinen suolaa

Kurpitsasoseen teossa suurin haaste on kurpitsan kuoriminen. Ole varovainen, ettet leikkaa sormeesi! Kuori ja paloitele kurpitsa ja aseta kattilaan, sitten lisää porkkana ja puoli chilipippuria. Valitse määrät itse (kurpitsaa ja porkkanaa suunnilleen puoleksi). Lisää vettä ja keitä, kunnes kaikki on pehmeää. Sitten kaada mukaan tomaattisose ja keitä vielä vähän. Nyt anna jäähtyä ja soseuta (varovasti!), tulikuumana sitä on hyvin vaarallista ja raskasta soseuttaa.
Kävin viikon alussa myös kauneussalongissa. Käyn joka kuukausi 1-2 kertaa ripsi- ja kulmahuollossa. Lisäksi käyn säännöllisesti depilaatiossa, manikyyrissä ja pedikyyrissä ja toisinaan myös epilaatiossa. Välillä hieronnassakin ja muissa hoidoissa. Hiukset olen viime aikoina hoitanut itse. Värjään ja maskitan noin kolmen kuukauden välein. Minulla oli n. 20 vuotta sitten maailman paksuimmat hiukset, mutta vuosienpituisen stressin myötä lähes kaikki hiukset lähtivät. Välillä tilanne oli tosi itkettävä. En löytänyt apua mistään, vaikka kokeilin melkein kaikkia myynnissä olevia eri brändien tuotteita ja palveluita, joita markkinoilla on saatavana. Oma iso hiusongelmani sai minut luomaan Elisheva & Shoshana -brändille Aloeta sisältävän syväpuhdistavan Detox -päänahanhoitoshampoon (lisää tietoa tästä hyvästä tuotteesta löydät –> TÄSTÄ). Olen erittäin ylpeä tästä tuotteesta – vuosien testaaminen ja laboratoriokokeet yhteistyössä NordenApothecaryn kanssa sekä parhaiden raaka-aineiden etsiminen kantavat tänään hedelmää – markkinoilla on huippulaatuinen ja supertehokas päänahanhoitoaine, joka todellakin toimii! Ja se ei ole vielä kaikki, tuote on samalla äärimmäisen luontoystävällinen ja luonnollinen! Maaliskuu on naisten kuukausi, ja haluan jakaa iloani teidän kanssanne. Siten te kaikki, joilla on hiusongelmia, saatte tämän tuotteen ElishevaShoshana.com -verkkokaupasta -20 % alennuksella. Käytä koodia TERVEETHIUKSET. Koodi on voimassa maaliskuun loppuun!

Halauksia!


Lue myös minun aiemmat blogipostitukseni (kaikki postitukset voi lukea neljällä kielellä – viroksi, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!)Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory