Helena-Reet: Työ Elisheva & Shoshana -brändin parissa

Helena-Reet: Työ Elisheva & Shoshana -brändin parissa

NordenBladet – Siitä on jo kauan, kun haaveilin henkilökohtaisesta kauneusbrändistä. Vuosia se oli pelkkä haave, mutta eräänä hetkenä ymmärsin, että elämässämme suurin osa asioista tapahtuu juuri siten, kuin me itse päätämme ja suunnittelemme. Menestyksen avain numero yksi on oman uskon ja entusiasmin käyttäminen (haaveiden todellinen toteuttaminen!). Kyllä, se on hankalaa, jos et kylve rahassa, mutta hyvällä tahdolla löytyy ratkaisu kaikkiin huoliin ja esteisiin. Kaikkein tärkeintä on yksinkertaisesti aloittaminen! Sinulla on idea – harkitse sitä huolellisesti ja toteuta se, ota ensimmäiset askeleet! Älä odota mitään taikasauvaa tai jonkun tuomaa ratkaisua – kaikki tulee tehdä itse!

Yksi idoleistani – erittäin lahjakas ja maailmanlaajuisen läpimurron tehnyt liikenainen, nykymaailman käyttämän termin mukaan ”kauneusmaailman vaikuttaja” ja kiistämättä yksi lahjakkaimmista kauneusyrittäjyyden perustusten luojista Helena Rubinstein (tunnetaan myös nimillä Princess Gourielli, Madame Helena Rubinstein, Chaja Rubinstein) – sanoi viisaan lauseen: ”Ei ole rumia naisia, on vain laiskoja naisia!” Olen aivan samaa mieltä. Kukaan nainen ei ole ruma! Mutta on runsaasti naisia, jotka eivät huolehdi itsestään, ovat huolimattomia, hoitamattomia tai kiinnittävät liian vähän huomiota siihen, miltä näyttävät.

”Kauneus pelastaa maailman” …sanoi myös ruhtinas Myškin Fjodor Dostojevski Idiootissa. Sekin on minun mielestäni totta! Vaikkakin sen voi eri tavalla ymmärtää, uskon, että jos ihminen pystyy huomaamaan, pitämään jotakuta tai jotakin kauniina, se todistaa, että maailma ei ole hänen kannaltaan lopullisesti tuhoutunut. Mutta ennen sitä jonkun tai jonkin pitää olla kaunis, jotta tarkkailija voisi sen huomata, ja jonka kauneus voisi alkaa pelastaa maailmaa.

(blogi jatkuu kuvien jälkeen)

Nämä tunnettujen ihmisten sitaatit mainittuani sanon, mikä omani on. En ole tosin tällä hetkellä niin lahjakas, että osaisin sanoa sen lyhyesti osuvasti, mutta tässä minun ajatuskulkuni kuitenkin on: ”Meillä kaikilla on omat virheemme, ja se on oikeastaan kaunista, vaikka kaikki eivät ehkä sitä arvostakaan. Sisimmässämme haluamme miellyttää ihmisiä. Jotta se tapahtuisi, meidän tulee ensin itse miellyttää itseämme ja kerätä itsevarmuutta. Paras keino siihen on itsensä parissa toimiminen. Terveelliset elintavat, terveellinen ruoka, itsensä kehittäminen ja itseä hemmottelevat kauneushoidot ovat se, mitä tarvitsemme. Löydä aina aikaa itsestäsi huolehtimiseen ja aina raja, käyttääksesi vain hyviä ja laadukkaita tuotteita. Älä tee kompromisseja, kun puhe on terveydestäsi ja ulkonäöstäsi!

Minä aloitin hillitysti ja pienesti kotikonttorissa, mutta tähän päivään mennessä Elisheva & Shoshana on ottanut suunnan tullakseen yhdeksi suurimmista Pohjoismaiden ylellisyystavaroiden johtavista äänenkannattajista. Tavoitteeni on varmistaa asiakkaillemme laadukas elämäntapa! Laadukkailla ihoystävällisillä ja ylellisillä tuotteillamme luomme elämäntapaa ja haaveita! Edustamme ihmisiä, joille on tärkeää tuotteiden todellinen tehokkuus, ainesosien puhtaus, paras laatu ja hyvä maku niin tuotteiden pakkauksen kuin sisällönkin suunnittelussa.

Näen sitä varten vaivaa päivittäin. Kehitän ja promoan olemassa olevia tuotteita, täydennän voimien mukaan verkkosivua ja palkkaan parhaat asiantuntijat tuottaakseni uusia, innovatiivisia reseptejä. Tietysti teen työtä myös itseni parissa (toimin ulkonäköni parissa), sillä niin minä kuin minun tyttärenikin Estella Elisheva ja Ivanka Shoshana olemme brändin tärkeimmät mainoskasvot. Minusta säännöllinen kuntoilu on tärkeää, ja kauneusbrändin luojana, kehittäjänä ja edustajana ajattelen, että tänään ja minun iässäni myös kunnollinen make up on tärkeä. Terve ja kaunis iho, huolehditut hiukset, kunnollinen manikyyri ja pedikyyri jne. – sitä tarvitaan. Vielä muutaman askeleen eteenpäin mennen korostaisin myös meikin tärkeyttä. On tärkeää tuoda naisellisuuttasi esiin ja peittää pieniä kauneusvirheitä! Samalla se on hyvin yksilöllistä. Minulle sanotaan, että näytän tänään jopa 15-20 vuotta nuoremmalta kuin olen. Ehkä sen syynä on sekin seikka, että aloitin meikkaamisen vasta nyt ja olen vuosia käyttänyt vain huippulaadukkaita ihonhoitotuotteita. Kyllä, meikkasin toisinaan (ja runsaasti) ennenkin, mutta päivittäin en ole koskaan meikannut. Nyt kauneusbrändin edustajana kuitenkin tunnen, että julkisissa paikoissa, kauneustapahtumissa ja blogikuvissa kauniista meikistä on usein hyötyä! Kuljettuani vuosikymmenet ilman meikkiä tunnen, että se on fun! Samalla olen laadukkaiden ihonhoitotuotteiden ansiosta saavuttanut hyvän voinnin, kauniin kuultavan ihon, ja ei ole suoranaista tarvetta meikata joka päivä ja jokaista hetkeä varten. Kaunis ulkonäkö saa sittenkin alkunsa ennen kaikkea terveestä ja huolletusta ihosta. Kaikki muu on lisäbonusta!

Rakastamme itseämme, ansaitsemme vain parasta!

Lue myös minun aiemmat blogipostitukseni (kaikki postitukset voi lukea neljällä kielellä – viroksi, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!)Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory