Helena-Reet: Puolet tammikuusta on tosin kohta ohi, mutta tässä teille jälkikäteen postitus vuodenvaihteesta + GALLERIA!

Helena-Reet: Puolet tammikuusta on tosin kohta ohi, mutta tässä teille jälkikäteen postitus vuodenvaihteesta + GALLERIA!

NordenBladet – Vuosi 2021 on täydessä vauhdissa! Kaksi ensimmäistä viikkoa on mennyt niin nopeasti, etten ole ehtinyt kirjoittaa blogiakaan. Siksi saatte nyt lähiaikoina useita blogeja kerrallaan, sillä kuvamateriaalia ja uutisia on kertynyt paljon. Aloitan kuitenkin vuodenvaihteesta. Vuodenloppu meni kuten enemmistölle ihmisistä, koronarajoitusten vuoksi kotona.

Aloitin vuoden viimeisen päivän urheilullisesti, koska minulla on siitä kaksi sellaista uskomusta – ensimmäisen mukaan uudesta vuodesta tulee sellainen, kuin joulukuun 12 viimeistä päivää olivat, ja toisen uskomuksen mukaan uudesta vuodesta tulee sellainen, kuin oli päättyneen vuoden viimeinen päivä. Siksi yritän aina vuoden lopussa olla oikein reipas ja jos se ei onnistu, niin viimeisenä päivänä on ikään kuin vielä yksi mahdollisuus… hahahaa. Kävin pitkällä kävelyllä, leikin Ivanka Shoshanan kanssa puutarhassa, siivosin, maksoin vielä maksamatta olleet laskut, ajattelin myönteisiä ja menestyviä ajatuksia, tein ruokaa, vaihdoin koko talon lakanat, kävin saunassa jne. Nyt blogiin kuvia ladatessani katsoin, että talo ja sivurakennukset ovat aika surullisen ja väsyneen näköisiä, perusteellista remonttia tarvittaisiin. Viime vuodet (jopa viimeiset kymmenen vuotta) ovat olleet niin kiireisiä, että muuta kuin työtä ja erilaisia projekteja ja perhettä, ei ole ehtinyt ajatella. Se on suurin virhe, minkä elämässäni olen tehnyt – en ole varannut aikaa elääkseni tätä päivää, huomisen sijaan. Kiire, kiire, kiire, niin kiire, että välillä ei huomaa, mitä nenän edessä tapahtuu. Kuulostaa niin kuluneelta, mutta elämässä tulee nauttia jokaisesta hetkestä, jokaisesta päivästä. Nähdä pieniä yksityiskohtia. Katsella ja todellakin nähdä.

(Kuvagallerian jälkeen blogi jatkuu…)





31. joulukuuta 2020 alkoi paistamisella ja päättyi syömällä… hahaa. Tein suolaisesta ruoasta peruna-munasalaattia ja lasagnea ja kaiken makean tällä kertaa ostin (Brita-leivoksia, kinuskileivoksia ja Kissa Artturin leivoksia). Mmmm ne maissipuikot karamellissa ovat yksinkertaisesti hirveän hyviä! Yleisesti teen kaikki ruoat itse, ne ovat minusta maukkaampia ja pidän siitä, että keittiön täyttävät ihanat ruoan aromit! Koska en ole melko pitkään aikaan syönyt kaupan leivoksia, minun täytyy tunnustaa, että ne ovat oikeastaan ihan hyviä. Valitettavasti nyt ei tule valmistaja mieleen, muuten voisin niitä ihan mainostaakin.

Ennen katselin vuodenvaihteessa huumoriohjelmia, mutta olen jo niin kyllästynyt niihin. Haluaisin jotain uutta! Pilailu ei olekaan kovin helppoa, sen voi hyvin ymmärtää. Ajatkin ovat muuttuneet. Ihmiset ovat kaikenlaisesta melusta ja tiedosta kurkkua myöten täynnä. Jos tänään haluaisi jotenkin yllättää – se vaatisi synnynnäistä neroa. Ivanka Shoshana päätti mennä nukkumaan ennen ilotulitusta ja heti kello 12 jälkeen menin itsekin nukkumaan.

Menestyksellistä ja upeaa vuotta 2021, rakkaat lukijat!

Alla vielä joitakin kuvia vuodenvaihteemme pöydästä ja minun ja Estella Elishevan outfiteistä.







Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory