Helena-Reet: Naisten ei pidä olla anorektikoita, vaan heillä pitää karismaa!

Helena-Reet: Naisten ei pidä olla anorektikoita, vaan heillä pitää karismaa!

NordenBladet – Halusin kirjoittaa tämän päivän toisen blogipostitukseni yrittäjyydestä ja liiketoiminnasta, mutta ajatus lensi kirjoittamaan alkaessa lukuisten kommenttien ja kirjeiden ansiosta aivan muuta tietä. Tunnen, että nyt olisi paljon oikeampaa puhua ulkonäöstä. Sain tänään aamun postitukseni jälkeen paljon kirjeitä. ”Oi, miten paljon olet laihtunut”, ”Oi, miten hyvältä näytät”, ”Sinulla on Angelina Jolien kasvot”, ”Oi, miten hoikka olet”, ”Ovatko nuo uudet kuvat sinusta?”, ”Haluatko saavuttaa syntymäpainosi?”, ”Milloin sinusta tuli anorektikko?”, ”Kuka sinut meikkasi?”, ”Näytät niin kauniilta” jne…

Ensinnäkin, ennen kuin sanon mitään muuta… Kiitos niistä (osin ehkä liioittelevistakin) huomioista ja kommenteista… Todellakin, sydämestäni iso kiitos! Hienoa saada niin paljon myönteistä huomiota – se on miellyttävää ja rohkaisevaa. Olen todellakin laihtunut, puuhaan ulkonäköni ja painoni parissa yhä enemmän, mutta en missään tapauksessa ole liian hoikka tai anorektinen. Minulla on toisinaan vaikeuksia ymmärtää, kujeileeko joku, antaako tunnustusta vai ivaileeko… mutta eipä sillä laajemmin ottaen merkitystä olekaan, sillä olen aina niin vahva, etten itke pahoista sanoista tai kommenteista, ja olen aina rakastanut itseäni ja pitänyt itseäni kauniina. Olen aina rohkaissut muitakin naisia olemaan onnellisia omissa kehoissaan. Vaikka olen pudottanut painoa suhteellisen paljon, nähnyt siinä paljon vaivaa ja olen siitä hyvin iloinen ja ylpeäkin (ja mikä tärkeintä – terveellisenä, urheilullisena ja hoikkana oleminen on kevyttä ja miellyttävää), en tunne, että minulla esimerkiksi miesten kanssa olisi toisenlainen ”connection”.

Naisten ei pidä olla anorektisia, vaan heillä pitää olla karismaa! Uskokaa minua, se on totta! Varmaa on, että miehet eivät pidä lihavista ja ulkonäöstään huolehtimattomista naisista, mutta jos naiset itse luulevat, että miehet pitävät superhoikista, täysin keinotekoisista ja anorektisista naisista, se ei ole totta (no tietysti on poikkeuksiakin, mutta pääsääntöisesti asia on näin). Ympärilläni on aina ollut miehiä, voi jopa sanoa, että ympärilläni on ollut vain miehiä ja joitakin harvoja naisia joskus joukossa. Olen aina tullut miesten kanssa parhaiten toimeen ja miehet ovat pitäneet minusta – aivan minkä painoisena, ikäisenä tahansa ja miten tahansa pukeutuneena. Liikekumppanini, ystäväni, samoin ajattelevat – kaikki ovat aina miehiä! Luulen, että miehet rakastavat naisen karismaa, seksikkyyttä, rehtiyttä, hellyyttä, hyvyyttä, huolenpitoa ja paino ei ole kovin tärkeä… mutta itsestään huolehtiminen – puhtaus, huolehtineisuus, karisma ja ihminen itse ovat hyvin tärkeitä. En tiedä, mutta se on minun mielipiteeni. Meidän seksuaalisuutemme ja koko suhtautumisemme riippuu aivoista, päästä. Karisma voittaa aina harmaat, ikävät, anorektiset ja nälkiintyneet ”korput”… koska tahansa. Kemia syntyy ennen kaikkea päässä, mutta tämän päivän mukavuusyhteiskunnassa ja kulutusyhteyskunnassa on silti oikein kiinnittää hieman huomiota myös omaan painoon – terveyden nimissä! Minä teen sitä nyt (oman terveyteni vuoksi), sillä haluan elää kauan, ikuisesti! Meikkaan ja laittaudun viime aikoina yhä enemmän myös siitä syystä, että olen hyvin aktiivisesti toiminnassa kauneuden maailmassa, ja Elisheva & Shoshana -brändin luojana ja kehittäjänä minun yksinkertaisesti tulee pitää huolta siitä, millaisen kuvan itsestäni annan. E&S-brändi kasvaa huimaavaa vauhtia ja kauneuden maailmassa yksinkertaisesti on omat sääntönsä. Täydellinen manikyyri, pedikyyri, kasvohoito, hiusten hoito, kunnollinen meikki – ne ovat asioita, joita en asemassani E&S-brändin kehittäjänä tänään enää voi jättää huomiotta, jos haluan, että brändi kasvaa ja kehittyy.

Halauksia! Blogin päätökseksi pari kuvaa meidän viimeisimmästä E&S-mainoskuvauksesta! Nämä kuvat eivät tosin menneet mainokseen, mutta pidän niistä silti kovin! Minulle oleellisia ovat tunteet!



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory