Helena-Reet: SPA:ssa käynti, satumainen puutarhakeskus sekä huippumaukas uuniruoka RESEPTI!

Helena-Reet: SPA:ssa käynti, satumainen puutarhakeskus sekä huippumaukas uuniruoka RESEPTI!

NordenBladet – Maanantai ja tiistai kuluivat nopeasti. Maanantaina tilasin uudet E&S:n metallilenkein varustetut käyntikortit, joita on hyvä lisätä lahjapakkauksiinkin, ja puuhasin ElishevaShoshana.com-verkkokaupan kehittämisen parissa. Suunitelmana on lisätä sinne PayPalin lisäksi muitakin maksumahdollisuuksia (esimerkiksi linkit eri verkkopankkeihin) ja automaattinen pakettiautomaattien valintajärjestelmä (Itella Smartpost, Omniva, DPD jne.).

Kotisivun kanssa on työtä riittämiin – uudet tuotteet tulee lisätä, monet asiat vaativat käännöksiä kuudelle keelelle (viro, suomi, ruotsi, englanti, venäjä ja latvia) ja tulee päättää, millaista verkkokauppojen maksuratkaisuja tarjoavaa palveluntarjoajaa käyttää. Minulle on oleellista, että verkkokauppa toimisi sekä Pohjoismaissa että Baltiassa, joissa suurin osa asiakkaistamme asuu. Eiliseen päivään mahtui myös käynti Laulasmaan SPA:ssa (onneksi sitä ei ole vielä koronan vuoksi suljettu) ja pieni photoshoot Ivankan kanssa. Hestia Hotellin vesi- ja saunakeskuksessa käymme joka viikko vähintään kerran, se on sijaintinsa vuoksi meille sellainen “koti-spa”.




Tänään heräsin n. 06.30. Ivanka Shoshanalla on tämä viikko vielä koulua, mutta Estella Elisheva on tästä viikosta alkaen etäopetuksessa. Aamulla pesin monta koneellista pyykkiä (en tiedä, mistä sitä koko ajan niin paljon tulee!), kävin kunnassa asioita ajamassa ja sitten aloin valmistaa lounasta. Tein huippumaukkaan liharuoan herkullisessa tuorejuustokastikkeessa. Suurin osa ruoista, joita teen, on itse suunnitelluista resepteistä ja tehdään aineksista, joita kotona kulloinkin sattuu olemaan. Tämän päivän pataruoasta tuli niin maistuva, että kirjoitan sen reseptin itselleni muistiin valmistaakseni samaa ruokaa joskus tulevaisuudessakin. No, tuli niin maukasta, että oioioi 🙂

LIHARUOKA HERKULLISESSA TUOREJUUSTOKASTIKKEESSA

Tarvitaan:
1 kg sisäfileetä
5-6 perunaa
2 isoa punasipulia
1 keskikokoinen jäävuorisalaatti
200 g juureksia (esimerkiksi jokin pakastettu vokkisekoitus)
400 g Farmi-brändin “Kermaista keittiötuorejuustoa”
500 g kermaa
300 g maitoa tai kahvikermaa
100 g raastettua juustoa (minä käytin E-piima -firman leppäsavujuustoa)
2 rkl jauhoa
mausteita

Valmistaminen:
Aseta paloiteltu liha, jäävuorisalaatti, sipuli, peruna ja juurekset uunivuokaan. Peitä kermalla ja tuorejuustolla (tuorejuusto on kovaa, sen voi hyvin lisätä palasinakin), sekoita maito jauhoihin ja kaada se ruoan päälle. Sitten mausta (minä lisäsin timjamia, oreganoa, tilliä, paprikajauhetta, eri pippureita, kuivattua valkosipulia, korianteria, sinapinsiemeniä ja suolaa) ja sirota päälle juustoraastetta. Valmistuu uunissa 200 asteessa noin 1,5 tunnissa.

Illalla menin sitten pienelle shopping-käynnille, sillä yhtä ja toista pienempää tulee vielä pakata lahjapusseihin. Kävin Hortes-puutarhakeskuksessa ja koska se oli tehty niin ihanan kauniiksi, vietin siellä melkein neljä tuntia. Jo ovella tervehti kyltti: Satumetsässä voi tavata haltian. Juuri sellainen sadussa olemisen tunne siellä syntyikin! Kuka sitten tuon kaupan somistaja/taiteilija onkaan, hän saa minulta arvosanaksi 10+! Lisään tähän blogiin teillekin joiltakin kuvia!






Huomiseen! Halauksia!


Tags assigned to this article:
blogiE&SHestiaHortesLaulasmaaruokablogiSPA

Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory