Helena-Reet: Mitä annan tänä vuonna lahjaksi lapsille, ystäville ja yhteistyökumppaneille

Helena-Reet: Mitä annan tänä vuonna lahjaksi lapsille, ystäville ja yhteistyökumppaneille

NordenBladet – Pidän käsityöstä ja se on kotonamme arvostettua. Teen aivan kaikenlaisia käsitöitä – maalaan, teen keramiikkaa, kudon, virkkaan, ompelen, kirjon, valmistan Elisheva & Shoshana -brändillä erilaista luontoystävällistä käsityökosmetiikkaa (saippuoita, salvoja, voiteita, shampoita, tinktuuria, kukkavesiä jne.), teen koruja ja pikkuesineitä ja joskus yritän jopa rakentaa jonkin kalusteen. Ennen tein Ohmygossip Couture -brändille paljon rannerenkaita, korvarenkaita ja kaulaketjuja, joita monet kuuluisuudet rakastivat ja jopa useat missit käyttivät kauneuskilpailuissa, mutta sitten se askartelu jäi ajanpuutteen vuoksi sivuun, sillä verkkosivustojen hallinta vei valtaosan ajastani. 

Nyt pohdin, mitä tänä vuonna lahjoiksi antaa. Yksi asia, jonka aina lahjoitan, on Elisheva & Shoshanan Giftbox. Tänäkin vuonna tein erityisen E&S-lahjapakkauksen, johon vuonna 2020 kuuluu neljä tuotetta – päänahkasuihke, syväpuhdistava shampoo, käsityösaippua sekä raikastava kylpysuola (katso lähemmin ja halutessasi osta TÄSTÄ). Varmin yleinen lahja tai lahjan osa minulta on myös yrttitee. Vietän joka vuosi puolet kesästä niityillä ja metsissä ja kerään virolaisia yrttikasveja, kuivaan ne ja pakkaan n. 30-50 gramman pakkauksiin. Tämän vuoden hitit ovat Maitohorsmatee (kansanparannus pitää horsmaa syövän- ja hedelmättömyyden vastaisena lääkkeenä, samoin horsma auttaa miehiä lisäämään potenssiaan. Horsmaa pidetään suorastaan luonnollisena Viagrana! Se lievittää myös eturauhasvaivoja.), Mesiangervotee (luonnollinen aspiriini, joka auttaa niveliä ja puhdistaa elimistöä) sekä Okakruunuohdaketee (venäläisessä kasvilääkinnässä sitä on käytetty leukemian, keuhko- ja luukasvaimen yhteydessä elimistön puhdistamiseen). Joka tarvitsee jotain näistä teesorteista, kysyköön minulta, yritän panna niitä piankin myyntiin sivustolle ElishevaShoshana.com.

Lapsille lahjojen keksiminen on hankalaa, sillä heillä on olemassa jo kaikkea. Tavallisesti Ivanka Shoshana on vuoden aikana näyttänyt minulle internetistä kuvia siitä, mitä haluaa jouluna tai syntymäpäivänä, mutta tänä vuonna on vallinnut hiljaisuus. Tiedän, että hänen suosikkinsa ovat nyt piirretyt elokuvat The Loud house Youtubessa ja usein tulostan hänelle väritettäväksi niiden kuvia. Ostin hänelle kaksi satuja sisältävää tarrakirjaa (Mowgli sekä Kaunotar ja Hirviö) ja Rene Clocken kirjoittaman ja kuvittaman satukirjan Vihermetsässä tapahtuu, samoin yhden erittäin suloisen karvapalloheijastimen ja vähän makeisia. Estella saa samoin heijastimen ja Haglöfsin koululaukun.


Mutta takaisin käsitöihin. Löysin taas korujen tekemisen maailman! Käsin puuhaaminen on niin kivaa… haha. Minulla on aikojen alusta kerättynä ja ostettuna paljon kauniita korukiviä ja koruaihioita, ja nyt ajattelin, että tekisin koruja taas. Käytän korujen valmistamisessa paljon myös Swarovskin kristalleja. Itse tehdyt esineet ovat erittäin hyviä lahjoja, sillä ne tulevat sydämestä, ne ovat erilaisia, ainutlaatuisia ja todellakin käsityötä. Kuulun niihin ihmisiin, jotka arvostavat käsityötä erittäin paljon. Valmistin monta päivää sekä itselleni että lahjoiksi koruja (korvakoruja, ranneketjuja, rannerenkaita, riipuksia ja avaimenperiä. Niistä tuli hyvin juhlavia ja säteileviä. Ainakin minä itse pidän niistä paljon 🙂 Lisään joitakin kuvia tähän ja yritän myös jotain panna jossain vaiheessa myyntiin Elisheva & Shoshanan verkkokauppaan 🙂 Mainostan siten samalla, että jos joku haluaa itselleen käsityönä valmistettuja koruja, voitte kirjoittaa minulle rohkeasti (esimerkiksi Facebookiin), olen taas askartelun aaltopituudella.

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory