MITÄ LAHJAKSI? Pohjoismainen käsityö on paras lahjaidea! Ylellinen Elisheva & Shoshanan lahjasetti nyt saatavana etuhintaan!

MITÄ LAHJAKSI? Pohjoismainen käsityö on paras lahjaidea! Ylellinen Elisheva & Shoshanan lahjasetti nyt saatavana etuhintaan!

NordenBladet – Joulu on kohta ovella ja lahjasäkit odottavat täyttämistä. Mutta mitä läheisille voisi antaa? No, tietysti pohjoismaisia ja käsin valmistettuja tuotteita! Elisheva & Shoshanan tämän vuoden ylellinen 57,70 euron arvoinen lahjapakkaus on jo myynnissä ja ElishevaShoshana.com -verkkokaupassa yli 30 % edullisemmin! Kaksi päänhoitotuotetta (tehokas detox-shampoo ja päänahkaspray), mukavan 100 % luonnollisen ja virkistävän kylpysuolan sekä allergiavapaan ja ihoystävällisen kauniin käsityösaippuan saa joulukuun loppuun asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää, hintaan 39,90 €. Paljon tarjouksia ja alennuksia on myös muista tuotteista, ja kaikki, jotka ostavat yli 50 eurolla, saavat E&S:lta mukaan lahjan!

Giftbox 2020 on kauniisti käsin pakattu ja valmis lahjaksi annettavaksi! Emme liitä pakkauksen sisään laskua tai hintalappuja! Katso, miltä pakkaus tarkalleen sisältä ja ulkoa näyttää, ja mitä se tarkemmin sisältää, alla olevista kuvista ja tuotekuvauksesta! Anna itsellesi tai läheisellesi mieleen jäävä joululahja ja lisää päiviisi rentoutusta, nautintoa ja ylellisyyttä. Saat hyvän olon ja hemmottelet ihoasi ja hiuksiasi laadukkailla hoitotuotteilla! Skandinaviassa erittäin arvostetut ja rakastetut E&S-hoitotuotteet sopivat myös herkkäihoisille, raskaana oleville ja pikkulapsille, sillä ne eivät sisällä mitään synteettisiä tuoksuaineita tai keinotekoisia väriaineita! Lahjapakkaus on saatavana E&S-verkkokaupassa – LINKKI TUOTTEESEEN.


 

1. Aaloeta sisältävä syväpuhdistava Detox-päänahan hoitoshampoo (200ml) LINKKI TUOTTEESEEN

Hiukset muuttuvat nopeasti rasvaisiksi ja likaisiksi? Enää sinun ei tarvitse murehtia sen vuoksi! Hiusten terveys ja kauneus saa alkunsa päänahasta. Elisheva & Shoshanan ”Aaloeta sisältävä syväpuhdistava Detox-päänahan hoitoshampoo” on huipputehokas päänahan ja hiustenhoitotuote, joka ihoa ärsyttämättä normalisoi päänahkasi rasvaisuuden ja syväpuhdistaa päänahan hellävaroen vanhasta rasvasta, hilseestä ja kuona-aineista. Shampoon pH- taso on ihoystävällinen (pH 5.5). Tuote parantaa mikrokiertoa (päänahan verenkiertoa), vahvistaa hiusten juuria ja auttaa hauraita ja/tai vahingoittuneita hiuksia kasvamaan nopeasti.

Aaloe on voimistava ja runsaasti vitamiineja sisältävä lääkekasvi, joka pystyy kamppailemaan niin mikrobeja kuin sieniäkin vastaan, joskus myös useita viruksia vastaan. Auttaa suojaamaan hiuksia ilmansaasteilta, auringon paahteelta ja kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta (esim. föönaus), kosteuttaa. Shampoo voi auttaa lievittämään myös seuraavia päänahan ongelmia (nopeasti rasvaantuvat hiukset, hilse, hiustenlähtö, psoriasis, dermatiitti, seborrooinen ekseema, kutina, päänahan silsa, vms.)

E&S:n ”Aaloeta sisältävä syväpuhdistava Detox-päänahan hoitoshampoo” pitää pään pitkään puhtaana ja tekee hiuksesi vahvoiksi, kiiltäviksi ja terveiksi! Tuote sisältää yli 75 % 100% orgaanisia ainesosia ja sitä voivat käyttää kaiken ikäiset henkilöt, ml. lapset, raskaana olevat ja imettävät äidit.

2. Magnesiumia sisältävä Hair Energy Maximus+ päänahkasuihke (75ml) LINKKI TUOTTEESEEN

Hiusten terveys ja kauneus saa alkunsa päänahasta. Elisheva & Shoshanan ”Magnesiumia sisältävä Hair Energy Maximus+ päänahkasuihke” on huipputehokas päänahanhoitotuote henkilöille, jotka kärsivät päänahan ongelmista (hilse, hiustenlähtö, psoriasis, dermatiitti, tali-ihottuma, kutina, päänahan silsa, tms.). Magnesiumia sisältävä Hair Energy Maximus+ -päänahkasuihke poistaa päänahasta siihen kertyneet kalsiumsuolat, jotka jarruttavat hiuskarvan aineenvaihduntaa ja päänahan hapensaantia. Suihke imeytyy päänahkaan suihkuttamalla huippunopeasti, soluihin päätymiseen kuluu 5-15 sekuntia. 10 suihkauksessa on 100 mg (28% RDA).

E&S:n ”Magnesiumia sisältävä Hair Energy Maximus+ päänahkasuihke” (15 % tiiviste Zechstein-magnesiumkloridia) on hyvä lahja huolehtimaan sekä sinusta että rakastamistasi henkilöistä – suihke suojaa päänahkaasi ja hiuksiasi ulkoisilta saasteilta, antaa hiuksille energiaa ja varmistaa päänahalle riittävän magnesiumpitoisuuden, syväpuhdistaa päänahkaa, stimuloi ja aktivoi päänahan karvatuppien kasvua. Hiussuihke on 100 % luonnollinen ja sitä voivat käyttää kaikenikäiset henkilöt, ml. lapset, raskaana olevat ja imettävät äidit, ja ne sopivat myös diabeetikoille ja kasvissyöjille. Estää raskaana olevilla naisilla ja erikoisruokavaliolla olevilla henkilöillä hiusten putoilua ja hampaiden hajoamista.

3. Eukalyptusta ja kivennäisaineita sisältävä kylpysuola (250g) LINKKI TUOTTEESEEN

Elisheva & Shoshanan (E&S) käsin valmistettu ”Eukalyptusta ja kivennäisaineita sisältävä kylpysuola” vaikuttaa stimuloivasti, raikastavasti ja keskittymiskykyä edistävästi. Eukalyptus tukee hengityselinten toimintaa ja on kuntoilun jälkeen tehokas lihasten rentouttaja, se vähentää kipua ja tulehdusta. Meren kivennäisaineet sisältävät 90 erilaista kivennäis- ja hivenainetta, jotka auttavat poistamaan elimistöstä toksiineja, säätelevät talirauhasten toimintaa ja pitävät ihon nuorena ja raikkaana.

E&S:n Eukalyptusta ja kivennäisaineita sisältävä kylpysuola on tehokas ja riittoisa, ja sen jäljiltä jalat ja keho tuoksuvat miellyttävästi. Näyttävässä ja tasokkaassa pakkauksessa oleva ainutlaatuinen kylpysuola kaunistaa kylpyhuonettasi ja on hyvä lahja hemmottelemaan sekä sinua että rakastamiasi henkilöitä.

Sopii päivittäiseen käyttöön sekä jalkakylpynä että koko kehon hoitoon.

4. Voikukka- ja vuohenmaitosaippua (80-95g) LINKKI TUOTTEESEEN

Elisheva & Shoshanan (E&S) käsin valmistettu Voikukka- ja vuohenmaitosaippua on hellävarainen, koostumukseltaan ravitseva ja ominaisuuksiltaan ihoa puhdistava ja suojaava pesuaine sekä käsille että vartalolle. Viron puhtailta pelloilta kerätyt voikukan kukinnot lisäävät saippuaan kauniita kellertäviä ja vihertäviä luonnollisia väriläiskiä ja tekevät jokaisesta saippuasta ikään kuin pienen taideteoksen. Voikukkaa (Taraxacum officinale) pidetään yhtenä tehokkaimmista pohjoismaisista lääkekasveista. Vuohenmaito on puolestaan tunnettu luonnon eliksiiri, joka sisältää runsaasti A-, B6-, B12- ja E-vitamiinia, joilla on tärkeä rooli ihosolujen uusiutumisessa, sekä proteiineja, jotka auttavat poistamaan iholta aknea aiheuttavia bakteereita.

E&S:n ylellinen Voikukka ja vuohenmaitosaippua on ihoystävällinen, tehokas ja riittoisa. Sopii hyvin myös herkälle iholle. Kauniissa, hienostuneessa pakkauksessa oleva ainutlaatuinen laatusaippua kaunistaa kylpyhuonettasi ja on hyvä lahja hemmottelemaan sekä sinua itseäsi että rakastamiasi ihmisiä.

Sopii päivittäiseen käyttöön.

 Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory