Vedojen viisaus: MISTÄ sinun kotisi ovi kertoo ja miten se vaikuttaa kotisi energiaan?

Vedojen viisaus: MISTÄ sinun kotisi ovi kertoo ja miten se vaikuttaa kotisi energiaan?

NordenBladet – Hindulaisuuden vanhimpien pyhien kirjojen, Vedojen* mukaan kodin ovet ja ikkunat ovat talon erittäin tärkeä osa. Ovi on kotiisi tullessa ensimmäinen askel, joka kutsuu sisään ulkoisia energioita. Kun ovet ja ikkunat ovat puhtaat ja kauniit, ne houkuttelevat taloon hyvää energiaa. Samanlainen vetää puoleensa samanlaista, ja tähän nojautuen Vedat pyrkivät muuttamaan kauniiksi myös talon olet ja ikkunat tekemällä niihin erilaisia veistokoristeluita ja kaunistuksia.

Rikkinäiset ja narisevat ovet tai lattiat saastuttavat kodin ilmapiiriä. Siksi narisemaan alkaneet saranat tulisi viipymättä öljytä ja hajoavat esineet korjata.

Poista sisäänpääsyn luota kaikki esteet. Kiinnitä huomiota tavaroihin, jotka ovat ulko-oven vieressä. Älä pidä ulko-oven läheisyydessä roskia, likaantunutta pyykkiä, vanhoja esineitä, laatikoita, renkaita yms. Ne estävät taloon sisään tulevaa hyvää energiaa. Samoin kannattaisi kiinnittää huomiota eteisen valaistukseen – käytävässä tulisi olla riittävästi valoa! Jos käytävässä on hämärää, lisää sinne lamppuja.

Ulko-ovi heijastaa meidän kykyämme muuttaa elämäämme tai elää myönteisesti. Jos ulko-ovi on likaantunut tai sen lähellä on roskia, niin todennäköisesti myönteinen energia ei tule sitä kautta kotiisi. Tee parhaasi muuttaaksesi ulko-ovesi houkuttelevaksi!

___

*Vedat (sanskriitin kielen sanasta veda tai ved ‘tietäminen’) ovat hindulaisuuden vanhimmat pyhät kirjat. Laajemmassa mielessä vedoiksi (veda-kirjallisuus) kutsutaan vedoja yhdessä brahmanien, aranyakojen ja upanishadien kanssa. Vedojen vanhimmat tekstit ovat syntyneet noin 1.000 eKr ja myöhäisimmät noin 500 eKr. Vedat on kirjoitettu sanskriitin kieltä lähellä olevalla vedojen kielellä. Vedat ovat sisältönsä puolesta uhri- ja ylistyslauluja, rukouksia ja loitsuja, ja niitä on neljä.


Kuva: Pexels
Lähde: NordenBladet.ee

 


Tags assigned to this article:
VedatVedojen viisaus

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory