Mainos:Vedojen viisaus: MIST√Ą sinun kotisi ovi kertoo ja miten se vaikuttaa kotisi energiaan?

Vedojen viisaus: MIST√Ą sinun kotisi ovi kertoo ja miten se vaikuttaa kotisi energiaan?

NordenBladet РHindulaisuuden vanhimpien pyhien kirjojen, Vedojen* mukaan kodin ovet ja ikkunat ovat talon erittäin tärkeä osa. Ovi on kotiisi tullessa ensimmäinen askel, joka kutsuu sisään ulkoisia energioita. Kun ovet ja ikkunat ovat puhtaat ja kauniit, ne houkuttelevat taloon hyvää energiaa. Samanlainen vetää puoleensa samanlaista, ja tähän nojautuen Vedat pyrkivät muuttamaan kauniiksi myös talon olet ja ikkunat tekemällä niihin erilaisia veistokoristeluita ja kaunistuksia.

Rikkinäiset ja narisevat ovet tai lattiat saastuttavat kodin ilmapiiriä. Siksi narisemaan alkaneet saranat tulisi viipymättä öljytä ja hajoavat esineet korjata.

Poista sis√§√§np√§√§syn luota kaikki esteet. Kiinnit√§ huomiota tavaroihin, jotka ovat ulko-oven vieress√§. √Ąl√§ pid√§ ulko-oven l√§heisyydess√§ roskia, likaantunutta pyykki√§, vanhoja esineit√§, laatikoita, renkaita yms. Ne est√§v√§t taloon sis√§√§n tulevaa hyv√§√§ energiaa. Samoin kannattaisi kiinnitt√§√§ huomiota eteisen valaistukseen ‚Äď k√§yt√§v√§ss√§ tulisi olla riitt√§v√§sti valoa! Jos k√§yt√§v√§ss√§ on h√§m√§r√§√§, lis√§√§ sinne lamppuja.

Ulko-ovi heijastaa meidän kykyämme muuttaa elämäämme tai elää myönteisesti. Jos ulko-ovi on likaantunut tai sen lähellä on roskia, niin todennäköisesti myönteinen energia ei tule sitä kautta kotiisi. Tee parhaasi muuttaaksesi ulko-ovesi houkuttelevaksi!

___

*Vedat (sanskriitin kielen sanasta veda tai ved ‘tiet√§minen’) ovat hindulaisuuden vanhimmat pyh√§t kirjat. Laajemmassa mieless√§ vedoiksi (veda-kirjallisuus) kutsutaan vedoja yhdess√§ brahmanien, aranyakojen ja upanishadien kanssa. Vedojen vanhimmat tekstit ovat syntyneet noin 1.000 eKr ja my√∂h√§isimm√§t noin 500 eKr. Vedat on kirjoitettu sanskriitin kielt√§ l√§hell√§ olevalla vedojen kielell√§. Vedat ovat sis√§lt√∂ns√§ puolesta uhri- ja ylistyslauluja, rukouksia ja loitsuja, ja niit√§ on nelj√§.


Kuva: Pexels
Lähde: NordenBladet.ee

 


Tags assigned to this article:
VedatVedojen viisaus

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory