Oulun poliisipäälliköksi Mika Heinilä

NordenBladet — Poliisihallitus on nimittänyt oikeustieteen maisteri, varatuomari Mika Heinilän Oulun poliisilaitoksen päälliköksi 1.11.2020 lukien.
Virka täytetään viiden vuoden määräajaksi ajalle 1.11.2020-31.10.2025. Oulun poliisilaitoksen poliisipäällikön virkaa haki kuusi henkilöä.
Heinilällä on pitkä ja monipuolinen kokemus poliisitoiminnan ohjaus- ja johtotehtävistä poliisin ylijohdosta sekä aikaisemmin Etelä-Suomen poliisin lääninjohdosta. Poliisihallituksessa Heinilä on työskennellyt muun muassa valvonta- ja hälytystoiminnan vastuualueen sekä laillisuusvalvonnan vastuualueen esimiehenä. Tällä hetkellä hän toimii Oulun poliisilaitoksen poliisipäällikön määräaikaisessa virkasuhteessa. Heinilä on toiminut aikaisemmin muun muassa apulaispoliisipäällikkönä Hyvinkään kihlakunnan poliisilaitoksessa.
Poliisipäällikkö johtaa poliisilaitosta. Hän vastaa poliisilaitoksen toiminnasta sekä toiminnan vaikuttavuudesta, tuloksellisuudesta ja kehittämisestä. Poliisipäällikön tehtävänä on poliisilaitoksen johtaminen poliisihallinnon vahvistettujen tavoitteiden mukaisesti, taloudellisten voimavarojen hallinta ja henkilöstöjohtaminen. Hän vahvistaa poliisilaitoksen toimintalinjat ja toiminnan painopisteet sekä vastaa poliisilaitoksen valmiudesta ja varautumisesta. Hän huolehtii myös poliisilaitoksen sidosryhmätyöstä ja yhteistyöstä sekä vaikuttavasta viestinnästä.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory