Maalikuussa 2019 Joensuussa tapahtunut törkeä pahoinpitely syyteharkintaan

NordenBladet —

28.10.2020 klo 12.51Itä-Suomi
Joensuun poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan, jossa kyse maaliskuussa 2019 Joensuussa tapahtuneesta törkeästä pahoinpitelystä, törkeästä kotirauhan rikkomisesta, virkavallan anastuksesta sekä kahdesta laittomasta uhkauksesta.
Poliisi sai asiasta tiedon, kun 6.3.2019 hätäkeskukseen tuli ilmoitus klo 00.05. Ilmoituksen mukaan yksityisasunnossa Joensuun Niinivaaralla on tapahtunut pahoinpitely, jossa nuorta miestä on pahoinpidelty jollain astalolla päähän.
Suoritetussa kuulusteluissa ilmeni, että asianomistajina olleet nuori nainen ja mies olivat olleet asunnossa kun kaksi miestä oli ilmestynyt asunnon oven taakse ja pyrkineet asuntoon sisälle. Miehet olivat ensin esiintyneet poliiseina ja vaatineet päästä asuntoon. Kun pariskunta ei suostunut vaatimukseen, oven takana olleet miehet hajottivat asunnon ulko-oven ja tulivat väkivalloin sisälle asuntoon.
Asuntoon tunkeutuneet miehet olivat pahoinpidelleet asunnossa ollutta miestä pampulla ja jollain terävällä esineellä lyömällä. Tämän jälkeen epäillyt olivat poistuneet asunnosta ja paenneet paikalta. Asianomistaja sai päähänsä vertavuotavia vammoja.
Rikoksesta epäillyt miehet saatiin selville tapahtumapaikalta taltioitujen dna-näytteiden sekä asianomistajan kertomuksen perusteella. Rikoksesta epäillyt ovat noin 30-vuotiaita miehiä, toinen miehistä on kirjoilla Varkaudessa ja toinen Kuopiossa. Teon taustalla on kyse asianosaisten välisistä ristiriidoista. Miehet ovat esitutkinnassa kiistäneet teon.
Tapauksen esitutkinta on nyt saatu valmiiksi ja tapaus etenee syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory