Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 24.10.2020

NordenBladet —

24.10.2020 klo 15.48Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Mies pahoinpiteli toista kaupan edustalla
Vantaa, Minkkikuja, 23.10.2020 klo 16.50
Vartija hälytti poliisin paikalle selvittelemään kaupan edustalla tapahtunutta pahoinpitelyä Vantaalla perjantaina illansuussa. Vartijan mukaan vanhempi mies, oli kaatanut nuoremman miehen maahan ja lyönyt tänä useita kertoja nyrkillä kasvoihin. Tämän jälkeen tekijä oli onnistunut pakenemaan paikalta, eikä häntä etsinnöistä huolimatta tavoitettu verekseltään. Hänet on kuitenkin tunnistettu ja poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä.
Paikalla ollut asianomistaja loukkaantui välikohtauksessa, mutta ei ollut siitä huolimatta järin innokas selvittämään tapahtunutta. Lisäksi yksi sivusta tapahtumia seuranneista todistajista yritti vaikeuttaa poliisin työtä antamalla tekijästä aivan vääriä tuntomerkkejä. Miestä epäillään haitanteosta virkamiehelle.
Mies ajeli kilvettömällä autolla vahvassa humalassa
Vantaa, Uusiniityntie, 23.10.2020 klo 23.55 – 24.10.2020 klo 00.10
Poliisi sai hälytyksen tappelusta Uusiniityntiellä. Partion ehdittyä paikalle ei minkäänlaisesta kahakasta näkynyt jälkeäkään, mutta paikalta lähti ajamaan pois henkilöauto, jossa ei näkynyt rekisterikilpiä.
Auto pysäytettiin. Sitä kuljettaneelle kolmekymppiselle miehelle tehtiin seulonta-alkometrillä puhalluskoe, jonka tulos ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Mies kuljetettiin poliisiasemalle tarkkuusalkometrin kokeeseen. Tässä vaiheessa mies heittäytyi yhteistyökyvyttömäksi, kieltäytyi puhaltamasta, ja alkoi vaatia kovaan ääneen asianajajaa paikalle. Hänet jouduttiin tämän vuoksi viemään verikokeisiin ajon aikaisen alkoholipitoisuuden selvittämiseksi. Mies myönsi kuljettaneensa autoa, mutta antoi ymmärtää, että ei mielestään ollut syyllistynyt mihinkään rikokseen. Poliisi tutkii tapausta mm. törkeänä rattijuopumuksena.
Poikkeava ajotapa paljasti päihtyneen kuljettajan
Vantaa, Rajatorpantie 24.10.2020 klo 00.40
Poliisipartio kiinnitti huomiota henkilöauton poikkeavaan ajotapaan ja päätti pysäyttää auton. Autoa kuljettanut kolmekymppinen mies oli silmin nähden päihtynyt ja hänelle tehtiin sekä puhalluskoe että huumepikatesti. Puhalluskokeen tulos ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Lisäksi huumepikatesti oli positiivinen. Mies vietiin oikeuslääketieteen laitokselle verikokeisiin. Hänet määrättiin ajokieltoon ja häntä epäillään rattijuopumuksen lisäksi huumausaineen käyttörikoksesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory