Pahoinpitely Joensuussa

NordenBladet — Joensuulaisen miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn Joensuun keskustassa, Kauppatorilla, perjantaina kello 19.40. Mies oli kuristanut nuorta miestä kaulasta ja oli lyönyt kerran häntä kasvoihin. Miehelle oli tullut lievähkö vamma.
Helsinkiläisen miehen epäillään syyllistyneen muun muassa pahoinpitelyyn Joensuun keskustassa Kauppatorilla perjantaina kello 19 jälkeen. Helsinkiläinen mies oli pahoinpidellyt joensuulaista nuorta naista tönimällä ja paiskaamalla hänet maahan. Naiselle oli vamma pään alueelle. Tätä tilannetta oli edeltänyt edellä mainitun miehen toisen nuoren ahdistelu, johon pahoinpidelty oli puuttunut. Poliisi oli tavoittanut miehen keskustan kauppakeskuksesta ja hänet oli otettu kiinni.
Joensuulainen mies oli yrittänyt huitaista kahta miestä teräaseella Joensuun keskustassa Kauppatorilla perjantaina kello 22.45. Mies oli pudottanut teräaseen kädestään. Mies oli pahoinpidellyt kahta muuta henkilöä lyömällä. Kenellekään ei ollut tullut sairaanhoitoa vaativia vammoja. Poliisi oli ottanut miehen kiinni tapahtumapaikalta.
Kaksi henkilöautoa oli kolaroinut kaistanvaihtotilanteessa Joensuun Niinivaaralla, Karjalankadulla, lauantaina hieman ennen kello kahta. Molempiin autoihin oli tullut maalivaurioita, henkilövahinkoja ei ollut tullut.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory