Etelä-Karjalassa rattijuopumuksia ja moottorikulkuneuvon käyttövarkauksia

NordenBladet —

21.10.2020 klo 13.11Kaakkois-Suomi
Poliisi valvoi liikennettä Etelä-Karjalassa tiistaina ja tavoitti kaksi henkilöauton kuljettajaa, joiden epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen. Toisen kuljettajan epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ja syyllistyneen rattijuopumuksen lisäksi huumausaineen käyttörikokseen. Poliisi tavoitti kuljettajat Lappeenrannassa Mattilan kaupunginosassa ja Imatralla Mansikkalan kaupunginosassa. Lisäksi poliisi tavoitti Lappeenrannassa Tirilän kaupunginosassa alaikäisen kuljettajan, joka oli ottanut luvatta käyttöönsä henkilöauton. Kuljettajan epäillään syyllistyneen moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Imatralla Raution kaupunginosassa on anastettu musta TGB traktorimönkijä, rekisteritunnus 529-BAY, Santapukintieltä asunnon pihalta tiistaipäivän aikana. Poliisi tutkii asiaa moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.
Omaisuuden suojaus varkauksien varalta
Varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Paras tapa estää ajoneuvon varkaus on lukita ajoneuvo tai mahdollisuuksien mukaan säilyttää sitä lukitussa tilassa.
Kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory