Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 20.10.2020

NordenBladet —

20.10.2020 klo 15.36Itä-Uusimaa
Keski-ikäisen naisen reppu siepattiin röyhkeästi
Vantaa, Hakunilantie, 19.10.2020 klo 17.20
Keski-ikäinen nainen joutui röyhkeän varkauden uhriksi Hakunilassa maanantaina alkuillasta. Nainen oli pysähtynyt puhumaan puhelimeen Hakunilan urheilupuistossa kuntoilulaitteiden luona ja laskenut repun maahan jalkojensa juureen. Tällöin hänen ohitseen oli kävellyt nuori mies, joka oli yllättäen siepannut repun ja sännännyt juosten pakoon kohti hakunilantietä. Nuorukaisen seurassa ollut toinen nuori mies on samalla hetkellä sännännyt juosten toiseen suuntaan.
Repun napannut mies oli noin 15 – 20 -vuotias, noin 175 cm pitkä ja normaalivartaloinen ja hänellä oli yllään musta huppari. Hänen seurassaan ollut toinen nuorukainen oli suunnilleen saman ikäinen ja kokoinen ja hänellä oli yllään vaaleanharmaa huppari.
Rattijuopumuksesta epäilty nainen yritti harhauttaa poliisia antamalla vääriä tietoja henkilöllisyydestään
Vantaa, Klaukkalantie, 20.10.2020 klo 4.25 – 4.30
Poliisipartio päätti pysäyttää henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkistusta varten aamuyöstä tiistaina Vantaalla. Kuljettajana ollut nainen puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän lukeman ja yritti sen lisäksi harhauttaa poliisia antamalla vääriä tietoja henkilöllisyydestään. Sumutus ei onnistunut vaan partiolle selvisi nopeasti kuljettajan oikean henkilöllisyys. Nainen vietiin verikokeisiin ajan aikaisen humalatilan määrittämiseksi. Koska autoa kuljettaneella vuonna 1994 syntyneellä naisella ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta, häntä epäillään rattijuopumuksen ja väärän henkilötiedon antamisen lisäksi myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory