Havaintopyyntöjä ja viikonlopun liikennerikoksia Pohjois-Kymenlaaksossa

NordenBladet —

05.10.2020 klo 15.18Kaakkois-Suomi
Pahoinpitely Kouvolassa – Poliisi pyytää havaintoja
Lauantaina 4.10.2020 noin kello 4.30 Hallituskadulla, Kouvolan keskustassa tapahtui pahoinpitely, jossa oli osallisena kolme henkilöä. Poliisi pyytää havaintoja tapahtuma-aikaan suunnilleen Hallituskatu 34 kohdalla pysäköitynä olleesta henkilöautosta ja sen luona oleilleista kahdesta miehestä. Silminnäkijät, tai muuten asiasta tietävät voivat ilmoittaa tietonsa: rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai p. 0504479574.
Poliisi varoittaa – Älä päästä epäilyttäviä henkilöitä asuntoon
Poliisille on tullut ilmoituksia Iitissä, Kausalassa liikkuneista kahdesta naisesta, jotka ovat pyrkineet oviin kolkuttamalla sisään ikäihmisten asuntoihin esiintyen kotihoidon työntekijöinä. Poliisi kehottaa varovaisuuteen ja muistuttaa, ettei tuntemattomia henkilöitä kannata päästää sisään asuntoon.
Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa: rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai p. 0504479574.
Viikonlopun liikennerikoksia Pohjois-Kymenlaaksossa
Kaakkois-Suomen poliisi valvoi viikonlopun aikana liikennettä Kouvolassa ja Iitissä.
Perjantaipäivän ja sunnuntaiyön välisenä aikana tapaamistaan kuljettajista poliisi epäilee kolmea kuljettajaa rattijuopumuksesta, kuutta kuljettajaa rattijuopumuksesta huumaavien aineiden alaisena sekä kahta kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta. Neljällä edellä mainituista kuljettajista ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta. Epäillyt tavattiin Kouvolassa, Utissa, Elimäellä, Kuusaalla ja Kausalassa.
Perjantaina 2.10.2020 noin puoli kymmenen illalla poliisi pysäytti Kouvolassa henkilöauton, jolle oli mitattu 60 km/h nopeusrajoitusalueella nopeudeksi 130 km/h. Henkilöauton kuljettaja oli ikäpoikkeusluvalla ajokortin 17-vuotiaana saanut nuori henkilö. Auton kyydissä oli neljä matkustajaa. Poliisi epäilee kuljettajaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon. Ajokiellon lopulliseen pituuteen vaikuttavat epäillyn rikoshistoria ja tuomioistuimen asiasta antama päätös, mutta vastaavissa tapauksissa ajokielto on lyhyimmillään kolme kuukautta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory