Mainos:La la land voitti Golden Globe -palkintojen jaossa koko potin

La la land voitti Golden Globe -palkintojen jaossa koko potin

OHMYGOSSIP РMusikaali La la land voitti Golden Globe -palkintojen jaossa kaikki seitsemän palkintoa, joille se oli asetettu ehdolle. La la land julistettiin parhaaksi komedia- ja musikaalielokuvaksi, samassa luokassa parhaaksi naisnäyttelijäksi julistettiin elokuvassa pääosaa näytellyt Emma Stone ja parhaaksi miesnäyttelijäksi Ryan Gosling roolistaan samassa elokuvassa.

Lisäksi La la land sai Golden Globus -palkinnon parhaasta käsikirjoituksesta, parhaasta elokuvamusiikista, laulusta (Justin Hurwitzin City of Stars) ja ohjauksesta. Kyseessä on Golden Globus -palkintojen jaossa ensimmäinen kerta, kun yksi elokuva kerää seitsemän palkintoa.

-Parhaan draamaelokuvan tittelin sai elokuva Moonlight.
-Parhaaksi draamanäyttelijäksi raati katsoi Casey Affleckin elokuvassa Manchester by the sea ja näyttelijättäreksi Isabelle Huppertin elokuvassa Elle.
-Parhaan naissivuosan tittelin sai Viola Davis roolista elokuvassa Fences ja parhaasta miessivuosasta palkittiin Aaron Taylor-Johnson roolista jännityselokuvassa Nocturnal animals.
-Parhaan animaatioelokuvan palkinnon vei kotiin Zootopia ja parhaan vieraskielisen elokuvan tittelin Elle.
-Parhaan draamasarjan Golden Globus -palkinnon voitti The Crown ja myös sen pääosan näyttelijä Claire Foy palkittiin.
-Komediasarjoista voittajaksi julistettiin Atlanta ja sen tähti Donald Glover voitti myös parhaan miesnäyttelijän tittelin komediasarjassa.
-Draamasarjoissa parhaaksi miesnäyttelijäksi julistettiin Goliathissa esiintynyt Billy Bob Thornton ja komediasarjojen parhaaksi naisnäyttelijäksi Tracee Ellis Ross sarjasta Black-ish.
-Cecil B. DeMille -elämäntyöpalkinto annettiin Meryl Streepile.

Katso kaikki palkitut ja ehdokkaat T√ĄST√Ą.

Golden Globe (“Kultainen maapallo”) on vuosittain jaettava elokuva- ja televisioalan palkinto. Palkintoa on jakanut vuodesta 1944 alkaen Hollywood Foreign Press Association (HFPA), joka koostuu Yhdysvalloissa asuvista ulkomaisista toimittajista. Vuonna 2014 √§√§nioikeutettuja yhdistyksen j√§seni√§ on 93 henkil√∂√§. Palkinnot jaetaan tammikuussa ja niit√§ pidet√§√§n yleens√§ hyvin√§ suunnann√§ytt√§jin√§ my√∂hemmin j√§rjestett√§v√§√§ Oscar-gaalaa ajatellen.

74. gaala järjestettiin 8. tammikuuta 2017 Beverly Hilton -hotellissa.

Kuva: Ryan Gosling, Emma Stone (Jordan Strauss/Invision/AP/TT NYHETSBYR√ÖN/Scanpix)
Lähde: Ohmygossip.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory