Murtoja ym tapahtumia Pohjois-Karjalan alueelta

NordenBladet — Keskiviikkoillan klo 22.00 ja torstain aamupäivän klo 12.00 välisenä aikana oli murtauduttu Outokummussa Mustajoentiellä sijaitsevaan halliin. Hallissa oli pengottu kaappeja, mutta alustavan tarkastuksen jälkeen ei oltu havaittu mitään omaisuutta anastetuksi. Halli on aidattu verkkoaidalla, minkä yli ilmeisimmin oli kiivetty alueelle päästäkseen.
*
2.8 – 6.8 oli murtauduttu Kiteellä Rantaraitilla sijaitsevaan vapaa-ajan asuntoon ja varastoon. Varastosta oli anastettu kaksi polkupyörää; Nishiki 601 -hybridipyörä ja Canyon hiilikuiturunkoinen maantiepyörä sekä Husqvarna 460 -moottorisaha, Stihl-raivaussaha, Makita ja Bosch -sähköporakoneet, uistinlaatikko sekä Fiskars-merkkiset vesuri, puutarhasakset ja okasasakset.
Vapaa-ajan asunnosta oli anastettu Toshiba-merkkinen kannettava tietokone, Electrolux -varsi-imuri, koriste-esineitä ja alkoholjuomia. Teon peittämiseksi myös piha-aluetta kuvannut Uovision Glory 4G -riistakamera oli anastettu.
*
Kesän aikana oli murtauduttu Joensuun Tuupovaarassa Iivolantiellä sijaitsevaan asumattomaan kiinteistöön, Kiinteistössä oli pengottu kaappeja, mutta murtautumista lukuunottamatta muuta vahinkoa ei oltu aiheutettu. Kiinteistössä ei myöskään ollut säilytyksessä mitään arvokkaampaa omaisuutta.
Havainnoista em. murtoihin pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.
___________
Torstaina klo 15.50 tavoitettiin Kiteen Puhoksessa Koivikontiellä henkilöauton kuljettaja, joka puhalsi alkometriin roiman lukeman, 3.30 promillea. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu kahden miehen nukkuvan käynnissä olevassa henkilöautossa Kiteen Puhoksessa. Poliisipartion saapuessa paikalle auto oli ollut juuri lähdössä liikkeelle.
___________
Perjantaina klo 5.40 Joensuun Mulonväylällä oli henkilöauto ajautunut ulos tieltä tien vasemmalle puolelle kylki edellä kohti ojanpohjalla olleita puita. Henkilöautoa kuljettanut mies ei loukkaantunut, mutta hänen kyydissään olleen matkustajan valitettua olkapäätään oli ensihoito tarkastanut hänet tapahtumapaikalla.
___________
Torstaina klo 23.10 oli henkilöauto törmännyt hirveen Yläluostantiellä Rautavaaralla. Henkilöautoa kuljettanut nainen oli ajanut Yläluostantietä idästä lännen suuntaan, kun tien vasemmalta puolelta oli juossut auton eteen hirvi, johon nainen törmäsi. Kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä ja hirvikin oli jatkanut matkaansa tien oikealle puolelle. Riistanhoitoyhdistyksen jäljestäjät lähtivät jäljestämään törmäyksessä mahdollisesti loukkaantunutta hirveä.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory