Etelä-Karjalassa varkauksia ja liikennerikoksia

NordenBladet —

06.08.2020 klo 13.46Kaakkois-Suomi
Omaisuusrikokset Etelä-Karjalassa
Lappeenrannassa Kourulan kaupunginosassa on murtauduttu päiväkotiin ja anastettu kaksi kannettavaa tietokonetta ja puhelin tiistaina 4.8 klo 21.50-22.00 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan varkautena.
Lappeenrannassa Joutsenon kaupunginosassa Likosenlahden venesatamassa on vahingoitettu venettä ja anastettu kaksi Quicksilver -merkkistä polttoainesäiliöitä maanantai 3.8 klo 0.00 ja tiistai 4.8 klo 18.30 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan varkautena ja vahingontekona.
Lappeenrannassa Sammonlahden kaupunginosassa hyvinvointiaseman ikkuna on rikottu torstai 6.8 aamuna. Asiaa tutkitaan vahingontekona.
Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295414559.
Liikennerikokset Etelä-Karjalassa
Poliisi pysäytti Lappeenrannassa Sammonlahden kaupunginosassa ja Lappeenrannan keskustassa keskiviikkona päivällä kaksi henkilöautonkuljettajaa, joista toisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen ja toisen epäillään ajaneen ilman vaadittavaa ajo-oikeutta ja syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, tämä oli kuljettajalle 11 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta tämän vuoden aikana.
Poliisi tavoitti Imatralla Mansikkalan kaupunginosassa keskiviikkoiltana mopokuljettajan, jonka epäillään ajaneen päihtyneenä, ilman kypärää, rekisterikilvettömällä mopolla ja jättäneen noudattamatta poliisin pysäytyskehotusta. Muutaman kilometrin karkumatkalla kuljettaja ajoi useampaan kertaan kevyenliikenteen väylällä. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä ajoneuvorikkomukseen.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory