Takaa-ajo Teiskossa Tampereella

NordenBladet — Tiistaina 4.8. aamupäivällä Simunanniityssä Tampereella yritettiin murtautua vapaa-ajan asuntoon. Poliisi sai tuntomerkit epäillystä. Poliisin tutkiessa tapahtumapaikkaa se sai ilmoituksen, että epäillyn tuntomerkkeihin sopiva henkilö ajaisi moottoripyörällä kohti Kämmenniemeä. Poliisipartio lähti tarkastamaan tilannetta.
Poliisipartion ollessa Aunessalmenkadun ja Kämmenniemenkadun risteyksessä se havaitsi tuntomerkkehin sopivan moottoripyörän kuljettajan. Kuljettaja lähti pakoon Kämmenniemenkatua pitkin kohti Aunessiltaa kevyenliikenteen väylää pitkin. Pako jatkoi mm. Teiskon kirkkotietä pitkin. Pakenevan moottoripyöräilijän nopeus oli kovimmillaan noin 180 km/h, kun rajoitus oli 80 km/h. Pakeneva moottoripyöräilijä aiheutti joitakin vaaratilanteita jalankulkijoille ja jotkut autoilijat joutuivat väistämään sitä. Moottoripyöräilijän ajo päättyi Teiskon kirkkotien ja Niemenkyläntien risteykseen, josta epäilty jatkoi pakenemista juosten. Epäilty ui kapean joen yli kohti etelää. Partio ei lähtenyt uimaan, ja epäilty pääsi pakenemaan tässä vaiheessa. Takaa-ajoon osallistui useita partioita.
Poliisi sai tiedon 4.8. iltakymmenen jälkeen, että kyseinen epäilty olisi Mustakalliontiellä. Poliisi teki mm. poliisikoiran avulla alueella etsintää, ja epäilty tavoitettiin asuntovaunusta. Hän vastusti poliisin toimenpiteitä ja hänen kiinniottamisekseeen käytettiin poliisikoiraa. Koiran pureman vuoksi hänet käytettiin lääkärintarkastuksessa ja kuljetettiin kiinniotettuna poliisin tiloihin.
Kyseistä henkilöä, 80-luvulla syntynyttä miestä, epäillään mm. törkeän varkauden yrityksestä, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja virkamiehen vastustamisesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory