PYSTYMMEKÖ aivoaaltojen muuttamisen avulla lisäämään luovuuttamme, intuitiivisia tietojamme, muistiamme ja älykkyyttämme?

PYSTYMMEKÖ aivoaaltojen muuttamisen avulla lisäämään luovuuttamme, intuitiivisia tietojamme, muistiamme ja älykkyyttämme?

NordenBladet – Antiikin kansat tiesivät, että ääni voi auttaa meitä muuttamaan tietoisuutta ja vapauttaa hengen voiman, joka yleensä tavanomaisen tietoisuuden avulla ei ole mahdollista. Antropologit, jotka ovat tutkineet muinaisia šamaanirituaaleja, ovat todenneet, että rummun rytmin ääniä on jo kauan sitten käytetty tietoisuuden muutosten aiheuttamiseen. Tieteilijät ovat havainneet, että tietyt rummunsoiton taajuudet aiheuttavat aivoissa theeta-aaltoja, jotka vastaavat meditatiivisen tilan aaltoja.

Pystyykö aikuinen ihminen aivoaaltoja muuttamalla lisäämään kykyjään ja laajentamaan tietoisuuttaan? Kyllä pystyy!

Tämän ymmärtämiseksi puhumme ensin tiedossa olevista aivoaaltotyypeistä. Niitä on neljä:

Beeta (14-30 Hz) edustaa normaalia tietoisuuden tilaa
Alfa (7-14 Hz) esiintyy rentoutuneessa tilassa
Theeta (4-7Hz) esiintyy meditatiivisessa tilassa
Delta (0,5-4Hz) näitä matalimpia aaltoja esiintyy syvässä unessa ja syvässä meditatiivisessa tilassa
Myöhempiä tutkittuja aaltoja ovat gamma-aallot, jotka ovat nopeimpia – noin 30 HZ ja sitä korkeampia.

Miksi aivoaallot ovat tärkeitä?
Siksi, että voit äänitaajuuksia käyttämällä muuttaa myönteisesti aivoaaltojasi ja saavuttaa haluttuja tuloksia.

Theeta-mielentila on ihmisillä yhdistetty moniin poikkeuksellisiin ja jopa superkykyihin. Šamaanit ja muut henkilöt, jotka elävät lähellä luontoa, kuten esimerkiksi Australian aboriginaalit, ovat jo muinaisista ajoista lähtien tienneet superkykyjen saamisen ”salaisuuden”. Yhdysvaltojen lounasosien šamaanien välittämien tarinoiden perusteella tiedetään, että Istuva Härkä ja Geronimo käyttivät hengenvoimaa ajassa vaeltamiseen, kulkemiseen jälkiä jättämättä, kasvien kanssa kommunikointiin ja ihmeellisten hoitomenetelmien löytämiseen.

Äänet ovat aaltoja, joita voi mitata taajuuksilla. Taajuuksia mitataan hertseinä ”Hz” – se on yhdessä sekunnissa ohi kulkevien aaltojen määrä. Esim. viulun A-nuotti värisee noin 440 Hz (440 värinää sekunnissa).

Tutkimuksen ovat osoittaneet, että theetan (4,0-7,0 Hz) välin aaltoja kuulevat henkilöt vaipuvat syvään meditatiiviseen tilaan ja saavuttavat suuremman visualisoinnin, inspiraation ja toisin ohjelmoitumisen kyvyn kuin tavallisessa (Beeta) hereilläolotilassa ollessaan.

Vaikkakin theetan meditatiivinen tila on äärettömän arvokas, on myös beeta- ja gamma-aaltojen tilalla omat etunsa. Jos sinun tulee lisätä työkykyäsi analyyttista tai suurta huomiokykyä vaativaa työtä tehdessäsi, beeta-/gamma-aaltoja sisältävän musiikin kuuntelemisesta voi olla sinulle hyötyä. Nämä korkeammat äänitaajuudet yhdistetään läpinäkevän kyvyn nousuun, korkeamman informaation käsittelyyn ja tiettyihin kognitiivisiin toimintoihin, kuten analyysi ja matematiikka.

Me kaikki pystymme oppimaan miten aivoaaltojen muuttamiseen ja oman elämän tiettyyn suuntaan liikuttamiseen voi käyttää äänen voimaa.

Aivoaaltojen muuttamiseen on monia tapoja. Esimerkiksi voit ”vision quest’in” (näkyjenhakumatkan) aikana asettautua luonnonäänten aalloille tai kuunnella aivojen ”viihdyttäviä” musiikkikappaleita.

Tervehdytä myös itseäsi ja ajattele positiivisesti!

Kuva: Pexels
Lähde: NordenBladet.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory